Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

Nie chce mi sie zyc- ma ktos podobnie??

Polecane posty

Gość kotka222

od kilku dni nie chce mi sie zupelnie zyc, mam problem ze wstaniem rano z lozka, caly czas bym lezala, bola mnie miesnie, glowa, jest mi tak jakos dziwnie. najgorsze ze sesja za pasem a ja nie mam sily zabrac sie do nauki, pije kawe ale to nic nie pomaga. biore tez leki antydepresyjne. ma kto podobnie?

Gość blechhhh
Podobno psi kał działa świetnie grzybobójczo. Zawiera w sobie wszystkie enzymy i blokuje receptory drożdżaków dzięki którym mogą one pobierać tlen, a tym samym się rozmnażać. Jeśli nie masz psa to z pewnością jakiś Twój sąsiad. Na noc wcieraj w skórę brzucha kupke i owiń folią żeby się dobrze wchłonęło. Po kilku godzinach wszystkie potrzebne substancje się wchłoną do głębszych warstw skóry a tym samym rozpocznie się eliminacja grzyba. Po tygodniowym stosowaniu odczujesz naprawdę ogromną różnicę w samopoczuciu.

Gość Magda8275
takie zmeczenie i ogolne oslabienie organizmu moze byc spowodowane wieloma czynnikami ale mysle ze jakbys uzupelnila braki skladnikow odzywczych w swoim organizmie to bys poczula duza poprawe

Gość Magda8275
polecam produkty firmy Herbalife - odmienily moje zycie wiec odmienia i twoje:) www.magdakow.mojawaga.pl