Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Wpadłam w błedne koło z którego nie moge wyjsc

Polecane posty

No wiec tak od poczatku roku mailam zamiar sie odchudzac. Mowlam to od jutra i tak ciagle. Dieta ladnie szla a pozniej weekend duzo wolnego czassu i w czasie nudy jedzenie jedzenie jedzenie nawet tego czego nie lubie i bym nie zjadla normalnie a pozniej placz wymioty i zal. Nie moge z tego wyjsc teraz juz bylam hapy bo udalo mi sie ponad tydzien a tu du** i wczoraj znow wymioty. Dzis pewnie tez bo non stop jem;/. Wakacje nadchodza a ja bede sie chowac zamiast wyjsc w bikini.Niewiem co robic.Chce schudnac!!! Mialam za soba mase diet od 1000kcal, 1200kcal po kapusciane,owocowo warzywne do glodowek, Mam 169cm wzrostu i az 75kg cielsko mi sie wylewa Na sam widok płakac sie chce. Jak mam schudnac. Wizyte u lekarza mi nie radzcie bo tak wiekszosc osob pewnie odpisze. Niewiem co mam robic!!!;(

Gość gf
u mnie tak od 3 m-cy

Gość gf
w nocy poszłam na skakanke w przypływie rozpaczy! dzis w planie był rower i ____leje!

Gość gf
Kas... 170 cm ważyłam 59 w jesieni niestety po jojo mam 69 i już wszystkie diety przeszłam i za cholere nie mogę zejść góra 3 kg i wraca!

Gość gf
Kas.. to poczatki bulimi? pij wodę.... i nie jedz tyle!

Gość qwas
a nie pomyślałaś żeby zmienić swój sposób żywienia na dobre? Bo w skutecznym chudnieciu chodzi o zmianę odżywiania a nie o kolejne diety.

Gość gf
pytasz kas...czy mnie?

Gość blechhhh
Podobno psi kał działa świetnie grzybobójczo. Zawiera w sobie wszystkie enzymy i blokuje receptory drożdżaków dzięki którym mogą one pobierać tlen, a tym samym się rozmnażać. Jeśli nie masz psa to z pewnością jakiś Twój sąsiad. Na noc wcieraj w skórę brzucha kupke i owiń folią żeby się dobrze wchłonęło. Po kilku godzinach wszystkie potrzebne substancje się wchłoną do głębszych warstw skóry a tym samym rozpocznie się eliminacja grzyba. Po tygodniowym stosowaniu odczujesz naprawdę ogromną różnicę w samopoczuciu.

blech- yYYY>>>?? gf- no widze ze jojo cie spotkalo; / kurcze ja juz niewiem co robic

Gość gf
ta... tez nie wiem co robić? prawie nic nie jem i TYJĘ obiadów nie jem jedynie jakis owoc, warzywko,żeby nie wpaśc w anemię

Gość Też na diecie
Do blechhh - człowieku, jak chcesz pisac takie bzdury, to sobie daruj. Gruba Kaśka - po pierwsze - nie od jutra - tylko od zaraz !! Po drugie żadne diety cud, żadne śmieci chemiczne wspomagacze itd. Po trzecie - najstarsza dieta świata MŻ ( mniej żreć ) + ćwiczenia załatwią sprawe . Narazie tach schudłam 7 kilo, w 6 tygodni - mało ??????? Ale jak zdrowo :) Głowa do góry :)

Gość Też na diecie
Żeby schudnąć to trzeba jeść, ale z głową. Jak nie jesz, to organizm przestawia sie " na tryb oszczęny " i wcale nie schudniesz, to taka reakcja obronna organizmu.

Gość gf
kochana, jadłam wyglądałąm jak w ciąży! więc MZZZZŻŻ stosuję

Gość gf
właśnie po nich dopadło mnie jojo

Gość Borsuk_morski
Po prostu jest 1 wytlumaczenie ... za malo kalorii na diecie powoduje, ze efekt jojo jest nieunikniony.

Gość gf
diety sa tak opracowane, że działaja ok 2 tyg. a potem będzie co będzie!

Gość pytasz jak schudnac czy...
autorko...pytasz jak masz schudnac, czy jak przestac wymiotowac? bo niestety z doswiadczenia wiem ze jedno wyklucza 2-gie:/ mi sie udalo najpierw przestac obsesyjnie myslec o jedzeniu, a potem same kg mi spadly...teraz 3mam wage jakos niespecjalnie, a raczej wcale nie zwracajac uwagi na to co jem...po prostu jem kiedy jestem glodna :) mam prace w biegu, duzo zajec, 3 razy w tygodniu cwicze ramiona, bo one akurat mogly by wygladac lepiej...podeszlam do tego lajtowo, bez poprzeczek i celow...i ktoregos pieknego dnia jak zwykle poprosilam o rozmiar 38 kiecki i okazalo sie ze 36 ma odpowiednie luzy ;) wazne zebys nie traktowala wymiotow, jak sposobu wykreslania dodatkowych kcl...to prowadzi do gorszych rzeczy niz kilka kg wiecej...niestety...mi zajelo 3 lata wygrzebywanie sie z tego bagna:/ a wiec zycze wiele wiary w siebie, cierpliwosci i wytrwalosci :)