Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotany

jak sie zintegrowac

Polecane posty

Gość zdruzgotany

od urodzenia mieszkam w bloku z rodzicami a mam 22 lata drzwi obok mieszkaja studeci wynajmujacy mieszkanie.. chcialbym sie jakos znimi zintegrowac bo niemam za wiele kontaktow z innymi tym bardziej teraz kiedy przechodze rozstanie.. ktos ma jakis pomysl? glupio tak zapukac

Gość zdruzgotany
?

a ja bym właśnie zapukała i powiedziała, że mieszkam obok i zapytała czy mogę kiedyś wpaść na imprezę:-) albo wzięłabym kistę piwa i powiedziała, że chciałabym się zaprzyjaźnić...Wiesz, w ogóle to zależy jacy to studenci:-)

Gość zdruzgotany
dzisiaj jest mecz aoni zawsze ogladaja wiec moge podejsc i zapytac czy darde wbic.. ale to tak troche glupio bo oni juz tu kilka miesiecy mieszkaja a niebylo wczenisje okazji sie zapoznac

ojejku, kup paluiszki, jakieś piwa i wbijaj. Co Ci szkodzi? Do odważnych świat należy, uda się to super, a jak nie to szukaj przyjaciół gdzie indziej:-) Najlepiej powiedz, że nudzi Ci się w domu i chciałbyś poznać nowe osoby, czy mają coś przeciwko...

Gość jooooooooooo
dokladnie, do odwaznych swiat nalezy!

Gość zdruzgotany
dobra zaczepilem jednego i zapytalem czy moge wbic powiedzieli ze niemaja tv ale ida do baru na przeciwko.. poszedle znimi bejzelismy mecz bylo spoko i na koncu czesc czesc co dalej podzialac w sumie spoko kolesie

Gość zdruzgotany
?

Gość zdruzgotany
jestem gejem i tak naprawdę mam na nich ochotę, ale boję się że mnie odrzuca jak cos wyczują....zawsze to lepiej iść z nimi na piwo a jak sie uchlaja odcholować pod ręke do domu niż jakby mnie mieli za pedałka :o dajcie jakis sposób na zacieśnienie przyjaźni z nimi ?

Gość zdruzgotany
lol to nie ja pisalem powzyszy post.. moze ktos cos doradzic w tej sprawie?

Gość zdruzgotany
?