Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukiennice dosc niskie

lodzik bez połyku??

Polecane posty

ok. uwielbiam robic lody swojemu facetowi.to fakt...ale jak jestem z nim ponad dwa lata.kocham go jak cholera, to nigdy nie zrobiłam mu loda z połykiem, tzn no nigdy nie połknelam spermy.spuszcza mi sie do buzi, ale potem to wypluwam w chusteczkę:( po prostu nie mogę tego zrobic i juz. on mowi ze nie musze tego robic skoro nie lubię, ale widze ze chciałby czasem... kocha moje lody bo zawsze mi o tym mówi....ale czasem bym tak z połykiem chciała ale nie moge:((( a wy łykacie??

i bardzo proszę o poważne odpowiedzi bo naprawdę mi zalezy na opinii normalnych DZIEWCZYN a nie ludzi bez kultury którzy nie potrafia rozmawiac o rzeczach normalnych...:]

Gość viciii
a co to za problem połknąć, skoro i tak masz to w buzi i czujesz smak? połknąć szybciej, niz pluć do klopa czy w chustkę. Smaku spermy nie lubię, więc mój facet mi do ust nie tryska.

nie tyle że problem.ale jakos nie UMIEM SIE PRZEKONAC. 777x ty jestes jakis uposledzony przez los... współczuje:)

Gość dokladnie lepiej szybko
polknac, nie boli az tak :)

tyyyyyyyyyyyle razy juz chcialam tyyyyyyyyyyyyyyyyle razy ale za kazdym razem jednak musi byc CHUSTECZKA. no cóż. ale i tak wiem ze robie mu duza przyjemnosc.nie zmusza mnie do tego, to jest najwaznijesze... chcialabym go jednak zaskoczyc. dodam ze to moj pierwszy facet, z którym uprawialam seks, któremu biore do buzi.kocham go i naprawde mi z nim dobrze. zrobienie loda z polykiem to chyba nic zlego jesli robie to tylko facetowi którego kocham nad zycie.

nie wiem jak przezwyciężyć ten wstręt. Chyba odstawię husteczkę następnym razem... eh do połykania jego fekaliów przywykłam, więc do tego też się przyzwyczaję :)

Gość deep deep deep
a spróbuj może poświczyć głębokie gardło- nie każda kobieta ma anatomiczną możliwość do tego, ale warto spróbować- faceci szaleją, a smaku nie czujesz- połyka się samo:) na początku troche dziwnie ale jak poćwiczysz to jest niezła jazda

no cóż.chyba trrafilam na bardzo prymitywnych rozmówców.

-> deep deep deep no wiesz...warto spróbowac...pomysle nad tym chociaz w sumie wydaje mi sie ze nie warto robic czegos by sie przypodobac innym a samemu odczuwac niechec....

Gość Artemis
Hmm... Robiłyście kiedyś loda facetowi, który JUŻ miał gumkę na sobie??

Gość nom głębokie
gardło trochę rozwiązuje problem. a jeżeli twój facet kiedyś cię jednak poprosi żebyś połknęła a ty dalej nie będziesz przekonana, to niech Ci sie spuści w usta, a Ty pocałuj go tak konkretnie z TYM w ustach i niech sam najpierw połknie hehehhe :D

Gość deep deep deep
zmuszanie się do czegokolwiek to głupota, a danie się zmusić do czegokolwiek to szczyt głupoty:) ale czy można przestać być dziewicą nie zmuszając się do czegoś?? czasem ciekawość pokonuje lęk, a potem okazuje się że nie było czego się bać:D grunt to nic na siłę, seks to zabawa:)

Gość deep deep deep
nom glebokie-> święta racja, facet który by się nie zgodził na taki lepki pocałunek jest stracony z miejsca:) chcesz połyku zrób połyk:) to samo z analem- chcesz penetrować to wypnij dupala:)

a to mozna tak z gumką?? ;> jaka to przyjemnosc szczególnie dla faceta;>

ja kiedys chcialam polknac. powiedzial mi ze tego nie potrzebuje i ze nigdy mnie o to nie bedzie prosil bo widzi ze nie mam na to ochoty. ostatnio jednak chce zrobic mu niespodzianke;>

Gość deep deep deep
taka sama:) wolę bez ale to niewiele zmienia, smakowe są ciekawe:)

Gość no chyba po to
zostaly stworzone gumki smakowe ;)

a myslisz ze facet wtedy odczuwa jakakolwiek przyjemnosc?? na nic twoje trudy i wysilki;> wiem po co zostaly stworzone gumki smakowe, ale jak sie kogos kocha i jest sie z nim to uwazam ze to zbedne:)

w seksie miedzy dwojgiem kochajacych sie ludzików powinno byc wszystko dozwolone??bez zadnych ograniczen oczywiscie z wielkim poszanowaniem drugiej strony;>...

deep deep deep ale JA NIE CHCE CZUC W SWOICH USTACH LATEKSU O SMAKU CZEKOLADOWYM TYLKO JEGO PENISA. problem jest tylko ze spermą:( ze brzydze sie jej polknac trzymac w buzi jeszcze moge ale łyknac juz srednio. rozumiesz??

Gość tahajk
ja polykałam, połykałam, połykałam ale po jakims tam czasie miałam dość zgagi i takiego uczucia sklejonego gardła. nie wiem moze tylko ja tak mam. Od czasu do czasu czemu nie... a moze ci sie spodoba :)

Gość Marta wawa
Kolezanko widze ze jak zwykle na forum sa czarne owce trudno bywa. moze pozwol skonczyc mu na brzuszku lub piersiach i zacznij probowac. wez na paluszek kropelke i zobacz jak smakuje jak polkonac mala ilosc itd itd. mysle ze moze sie udac ja tez sie chwile przekonywalam a teraz moge wypic ja ze szklanki:)))

Gość cichy dym
kurwa ja to bym cie wzial tak zebys polknela kazda ilosc

Gość lodzik bez połyku
to nie jest lodzik!!! I już!!!

Gość zdira
Chcesz mu sprawic niespodzianke.Polykaj i dalej obciagaj.Odlot i zdziwienie gwarantowane.A ty skup sie na tym co robisz ,spojrz na niego zobaczysz zachwyt i zapomnisz o smaku.

ale przyznam się, że jak kochałam się w ten sposób z tatą to połknęłam nie my było problemu. Byćmoże mam jaka blokadę psychiczną czy coś. Może jest na to jakis sposób, jak wy sobie z tym radzicie?

Gość BogWojny
Są kądomy smakowe :).... chce mi któraś :)... a jak będzie chciała wypić to zdejmę gumkę i Ci dam , albo strzele :D:D:D....

Gość z polykiem
postaw sobie jakies picie i jak juz skonczy to poprostu popij wtedy gladko przechodzi, nie ma zgagi ani sklejonego gardla i smaku nie czujesz tylko ciepla sperma na jezyku:-)