Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosye o odpowiedz

czy jesli kochalam sie 3 dni po skonczeniu okresu.. cd

Polecane posty

Gość prosye o odpowiedz

czy jesli kochalam sie 3 dni po skonczeniu okresu.. i nie zabezpieczylismy sie to moglam zajsc w ciazę????

Gość coś
mogłaś,bo czasem występuje podwójna owulacja.koleżanka mojej mamy właśnie zaszła w ciąże kochając się 1 dzień po okresie

Gość prosye o odpowiedz
o FUCK !

Gość coś
wyluzuj,na szczęście jednak u kobiet występuje 1 owulacja w cyklu,nie raz kochałam się z mężem tydzień po okresie i nie zaszłam

Gość coś
aczkolwiek moja siostra łapie w mig:pierwsze dziecko było z prezerwatywą i globulką,a drugie z plastrami,więc różnie to bywa...

Gość jak się nie znasz to nie pisz
bzdur. owulacja w cyklu jest jedna i do zapłodnienia w czasie okresu lub tuz po wystarczy tylko jedna. To wszystko autorko zalezy od tego jakiej długości masz cykle, kiedy owulację i jak długi był okres. Przy krótkich cyklach dni plodne zachodzą na miesiączke. Przy długich jeszcze po miesiączce można swobodnie się kochać. Po rocznej obserwacji swoich cykli, można zastosować krótki wzór na obliczenie dni niepłodnych na początku cyklu: njakrótszy cykl - 21. i tak jeżeli np. twoj najkrotszy cykl trwał 25 dni to niepłodne sa tylko pierwsze 4 dni cyklu. a jeżeli twoj cykl trwa 36 dni to za niepłodne przyjmuje się aż 15 dni. ale jest to metoda bardzo nie pewna bo nigdy nie wiemy kiedy nastąpi owulacja, trzeba do tego obserwować śluz, czy jest płodny i inne sprawy. A przebycie owulacji mozna stwierdzić po fakcie.

Gość gość
Kochalam sie 3dni po okresie I facet koncxyl wemnie czy jest mozliwosc ze moge byc ciazy.Prosze odpowiec:-)

Gość gość
tak, jest taka możliwość. Owulacja moze sie przesuwać, więc mogłaś mieć wtedy dni płodne. Powinnaś je sobie wyznaczać na bieżąco. Jeśli masz z tym kłopot kup sobie specjalny tester.

Gość gość
Słyszałam ze są nawet takie na ślinę, to prawda?

Gość gość
Podwojna owulacja jest mozliwa ale zdarza sie niezwykle rzadko aby dwa pecherzyki dojrzewaly w tym samym czasie. ...ale zdarza sie to czasem i dwie komorki moga zostac zaplodnione przez dwa plemmiki :-) i dzieci,blizniaki moga miec nawet roznych ojcow. To norma u zwierzat np. Kotow bo kotka w krotkich okresie kopuluje z wieloma kocurami heh