Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu futbolista

ratunku szybkpo pomozcie mi dajcie jakies motto

Polecane posty

Gość lu futbolista

od trzech dni duzo cwicze i nie jem nic po 19, dzisiaj nie jadlam nic od 14 i poprzysieglam na swoje zycie ze juz nic nie zjem..wrocilam do dom a tam sie smaza pyszne kielbaski jak z grilla, keczupek, majonezik i musztardka, tak zalatuje a ja pije wode z kranu matko ratunku, przygieglam juz na swoje zycie nie moge tego odwolacv zreszta po co sie katowac skoro i tak zwatpie, nie nie chce nic zjesc ale tak pachnie powiedzcie szybko cos zwyzywajcie mnie plis! nie moge!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość glupia ja
ile wazysz i ile masz wzrostu???

Gość na leb upadliscie
motto?:D moze urodzilam sie gruba i umre gruba? :o:D

idź sie przejśc byle dalej od grilla i weż słuchawki na uszy :p a poważnie ogranicz ilośc jedzenia a nie trzymaj sie sztywno czasu !

fuksiara >>> taaa a te sluchawki niech w nos wetknie przechodzac obok grilla :)....... no tera to pojechalem :D

Gość lu futbolista
chodzilo mi o motto ktore mnie zmotywuje, dziewczyny mam 168 i waze 66 kilo, mam twarz okragla jak pilka, brzuc jak 7 miesiac bary jak u salety! caly czas odkladalam odchudzanie na pozniej, na jutro! od 3 dni zaczelam sie ograniczac ale dzisiaj taka kielbaska mniam, najgorsze jzu za mna! najadlam sie samym zapachem, pomyslalam ze nie warto bo teraz zjem a zaraz potem popatrze w lustro i peknie, lato idzie a boki sie wylewaja na wszystkie strony, BASTA! dziewczyny razniej z wami! bylam w lazience oblac twarz zimna woda i ocucic sie ! juz mi lepiej JESTEM TWRDO STAPAJACA KOBIETA I WIEM CZEGO POTRZEBUJE OD ZYCIA! TO JA RZADZE MOIM CIALEM A NIE ONO MNA!UFFFFFFFF YEAAAH

brzuc jak 7 miesiac bary jak u salety!>>>>. ze tak zapytam ;) niesmialo......a bary masz podziargane jak saleta ? :classic_cool:

Gość lu futbolista
DZIEWCZYNY MYSLICIE ZE MNIE TAKIEGO SMAKOSZA ZADOWOLI MALY KASEK! TERAZ PRZYSZEDL MOJ CHLOPAK MUSIALAM MU NALOZYC NA TALERZ TE KIELBASKI ROZUMIECIE! I TAKI SWIEZY CHLEBEK SKROILAM MNIAM ALE NIE TKNELAM..ZARAZ IDZIEMY DO KOLEGOW NA MECZ A TAM ZNOWU WYJMA CHIPSY ALBO COS !!!!!!!!!NIE DAM SIE A NAWET POSUNE SIE O KROK DALEJ PRZYSIEGAM NA ZYCIE SWOJEGO CHLOPAKA ZE DZISIAJ NIC JUZ NIE ZJEM!HAHA WHOS THE BOSS

Gość lu futbolista
BOZE JA ZWARIOWALAM! ŁOOOO JAKIE BZDURY PISZE..TEN ODOR KIELBASIANY MNIE PODTRUWA NON STOP..

Gość lu futbolista
SKORO SWIAT NIE AKCEPTUJE MNIE TAKA JAKA JESTEM DOBRZE DAM MU TO CZEGO ODE MNIE OCZEKUJE!