Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieskowa mama

Na co wyrośnie ten szczeniak?

Polecane posty

Gość pieskowa mama

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9783dc740861a759.html Lub do jakiej rasy jest podobny. Niektórzy mówią, że do labradora. Inni, że do ratlerka (pinczera). A jak Wy myślicie? I jak duży może urosnąć ten piesek a właściwie sunia? :) Zabawcie się w przepowiadaczy przyszłości :)

Gość ja w abonamencie w
kundel, duzy nie bedzie.

Gość Karrraammmbbaa
maly pyszczek, male łapki, moze urośnie do jakichs 30 cm. A ile teraz ma mcy i ile wzrostu i jeszcze jaka waga mniej wiecej

Gość pieskowa mama
Psychiczna :) miło mi :) też jest w "moim typie" :) Najbardziej mnie ciekawi do ilu kilogramów dojdzie...

Gość Karrraammmbbaa
a odp ile teraz mierzy i wazy?

Gość pieskowa mama
Karramba, suczka ma 7 tygodni, wzrost chyba 20 cm, może trochę mniej (nie mierzyłam), waży prawie 2 kg.

Gość fajniutka sunia nieduza bedzi
to nie bedzie duzy pies, labradora przypomina tylko z umaszczenia, ma za krotkie łapki, taki fajny kundelek, bedzie wazyl kilka kilogramow, sięgał do polowy łydki

Gość taka pluszowa maskotka
duża nie będzie :)

Gość Karrraammmbbaa
jak na 7 tyg to wzrost spory, maksymalnie pewnie urosnie jeszcze raz tyle ;) co do wagi to bedzie pewnie ok 15 kg

Gość a ja lubie You can dance
Reksio jak malowany

Gość frufru
Boże jakie to SŁODKIE!! kundelek, max do kolana dorośnie, ale wątpię. widzi mi się na pół łydki. ale jak bedzie tak mądry jak jest uroczy to suuuper :)

Gość gość
Również mam takie pytanie pies ma około 4-5 miesięcy został adoptowany bo ktoś to porzucił w tym momencie wazy 10 kg na nogach wysoki jest 40 cm dlugos 60cm bez ogona xd jak duży może być?

Gość gość2529
Tak jak odp. gościowi powyżej ( w innym topiku) pies autorki duży nie będzie bo ma małe łapki, więc labradoropodobny z niego nie wyrośnie - co najwyżej taki do kolan. Szczenięta dużych psów mają duże łapy, wręcz nieproporcjonalne do reszty ciała - tym się należy głównie kierować jeśli nie wiemy jak duży będzie pies.

Gość gość
Witam.mam pytanie.moj szczeniak dzis konczy 2miesiace wazy 6,800 i ma 40cm w klebie.jak myslicie duzy bedzie? Lapki z przodu ma dosc masywne ale z tylu nie bardzo,matka labrador ojciec nn.. Pomozcie!

Gość gość
na klatkowego obszczywacza drzwi:-P