Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni.xx

list do M.

Polecane posty

nie mam komu o tym powiedziec , nie chce sie juz wiecej dzielic z nikim moim zyciem poniewaz zweryfikowalam slowo przyjazn i jest ono nic nie warte , tyle mowiles zawsze o milosc o tym ze w zwiazku trzeba rozmawiac , ze tyle razem przeszlismy ze jz potrafimy wszystko, mialam nadzieje ze jednak bedziesz mial tyle sily w sobie ze to uczucie o ktorym mi tyle mowisz bedzie silniejesze od przekory ze przyjedziesz dzisiaj i tak poprostu mnie przytulisz , ale nie zrobiles tego pomimo tych wszystkich madrych slow czy ten wyjazd byl az tak wazny zeby dopprwadzil do kolejnej takiej rozmowy , czy nie mozna bylo powiedziec ze to nie wazne gdzie i jesli nie mozemy daleko jechac samochodem to poprostu pojdziemy gdzies blisko zeby sedzic ten czas razem tyle przeszlismy a jednak nadal nie potrafimy ze soba byc i rozmawiac , mysle ze czas zeby sie pozegnac powiedziec sobie dosc , obydwoje oczekujemy czegos innego , masz racje dopiero teraz zauwazylam ze meczysz sie , ja chyba rowniez , probujemy cos zrobic ale nie umiemy tego zrobic razem , nawet nie wiesz jak Cie kocham jak tesknie za Toba , ale boje sie coraz bardziej kazdego nastepnego spotkania , zaczynam sie bac powiedziec to co czuje , chyba pamietasz mnie taka jaka bylam jak sie poznalismy, ale ja nie jetem juz ta osoba pewnie juz nigdy nia nie bede tak bardzo boli to co sobie robimy , dzisiaj znowu caly ranek plakalam , nie radze juz sobie z tym wszystkim , nie porafie byc daleko sama , coraz czesciej mysle o tym ze pownienes mi wtedy w szpitalu pozwolic umrzec, ak bylo b prosciej , to wszystko co ie dzieje ta pustka samotnosc i ten cholerny strach o to co mam powiedziec jak dzwoni telefon a przeciez wiesz ze nie mam jz co powiedziec ze nie jestem sobie w sanie z tym poradzic i to nie chodzi nawet o to ze jak tylko ze znowu sama tak bardzo na Ciebie dzisaj czekalam , KOCHAM CIĘ ale nie moge juz tak dalej

Gość do autorki 123456
ty wcale nie chcesz się znim pożegnać Ty nim manipulujesz...nie radze to odstrasza facetów

oczywiście że nie chce sie z nim rozstać nie manipuluje tylko mam zal i nie wiem jak mam z nim byc zeby bylo dobrze , bo tak jak jet sie nie da