Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

herbatniczek18

Angielski dialog - POMOCY !! To bardzo ważne

Polecane posty

Od tego dialogu zależy cała moja ocena z Angielskiego i dlatego proszę was pomóżcie mi go napisać. To jest polecenie Napisz dialog między tobą a koleżanką o wakacjach na które zamierzasz sie wybrać. W którym znajdą sie następujące treści *where you plan to go, * how you\'re going to get there, * when you\'re leaving and where from, * where you\'re going to stay, *what you plan to do when you arrive

Gość anglistka33***
Mam nadzieję,że moje uczennice nie szukają tu pomocy :o Gdybyś zasługiwała na wyższą ocenę,powinnaś chociaż spróbować napisać to SAMODZIELNIE!.Poprawiłabym Ci wtedy,a tak... Lenistwo nie popłaca.Zapracuj na ocenę a nie idziesz na łatwiznę!

Gość olcia18301
zrob sama my ci poprawimy

kiedy mam nawał poprawek i kartkówek i nie mam za bardzo kiedy . Poza tym nie wiem jak sie do tego zabrać.

A: Hi, how are you? B: i'm fine, thank's, and you? A: Not too bad. Have you made any plans for your holiday yet? B:Oh, yes. I;ve decided to go to Spain. A: That sound's great, but how are you going to get there? B: Well, I think I'll go by plane, going by bus would probably take ages, wouldn't it? A: So, where is your flight from? And when are you leaving? B: I'm flying from Warsaw, in two weeks time, on the 15th of June. A: and what are you planning to do there? B: Weel, I', staying in a lovely hotel near the beach, so I will definitely spend some time sunbathing and swimming in the sea. And, of'course I'm going to do some sightseeing. Maybe I'll rent a car for a couple of days. A: Well, sounds great. Enjoy yourself and let me know when you are back, I would love to see the pictures. B: I certainly will!

Gość annpolis90
idziesz na łatwiznę kochana. znam angielski bdb ale oczywiście nie pomogę :) trochę własnej inicjatywy!!!!!

Musisz sobie drobne literówki poprawić, ale chyba tyle to już dasz radę, co? Do anglistki - jak nauczyciel na zaliczenie takie rzeczy zadaje, to się musi liczyć z konsekwencjami. Ja moim zadaje takie rzeczy, że im żadna kafeteria nie pomoże:P