Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

Rasizm to glupota, jak mozna bys rasista?

Polecane posty

Szkoda mi tych obocokrajowcow czarnych zoltych naprawde nie wiem co rasiscie do nich maja, co ci ludzie wam rasistom robia? .Jak wy wyjezdzacie nikt nie bije was nie krzyczy ze jestes polakiem itp.. To zenujace i rasisci tylko napawaja Polske wstydem .Wstydzcie sie .

Gość wyjedz gdziekolwiek
do ameryki czy do uk i popracuj z kolorwymi hehehe i wtedy pogadamy. btw najwikszymy rasitami sa czarni....

Przynosisz wstyd Polsce, ktory czarnoskory zrobi l ci krzywde hm? oni sa czarni my biali nie my wybieralismy kolor skory co gdybys urodzil sie czarny? bylbys rasista dla samego siebie? jestes zenujacy naprawde

Gość ejokloe33
ja też nie lubię jak wyzywają asfaltów :classic_cool:

Nie rozumiem was

Gość ejokloe33
-Dlaczego czarni mają białe ręce ? -Bo praca uszlachetnia !

Czarni sa rasistami w stosunku do białych,przynajmniej w UK.Koleżanka(mężatka) odrzuciła nachalne zaloty kolorowego pana,więc ją nawyzywał od białych szmat.Ona więc stwierdziła,że lepiej być białą szmata niz czarna małpą i wtedy się zaczęło...Zaczął jej grozić sądem i wydzierać się,że koleżanka jest rasistką:( Śmiechu warte

Nie kazdy czarny jest raista. a ja psotykam sie ze wsyzscy biali to rasisci..

Gość Polonistka z krwi i kości
ejokloe33 ja też nie lubię jak wyzywają asfaltów 100000/10 :D:D:D:D:D

Gość HJKY
Kocham takie pieprzenie osób, które posiadają zamiast mózgu odbiorniki TV z TVN24 albo Gazetą Wyborczą i jak baran powtarzają te slogany o tolerancji. Spotkaj grupę czarnych w jakimś cichym zaułku- ciekawe czy będę tak "tolerancyjni" w stosunku do ciebie... biała dziewczynko.

Gość HJKY
Swoją drogą, zdefiniuj mi pojęcie "Rasizm"

Gość on ma racje
Ja pracuje z kolorowymi i mam dosc czasem. Jak na nich patrze (sa wyjatki, które szanuje i lubie, ludzie na poziomie ale sa w mniejszosci) to widze dowody na teorie Darwina. Leniwi, smierdza, nie sa inteligentni, nie maja wiedzy ogólnej (pytaja jakiego kraju kolonia jest Polska itp). Czarni faceci nie szanuja kobiet. Przechwalaja sie, ze w Afryce to jak powiedza kobiecie siedz tu i czekaj na mnie 3 dni to ona siadzie i bedzie czekac itp. Bez zadnych znaków zachety z mojej strony zaczynaja gadac o sexie, pytaja czy jestem zadowolona z mojego faceta, a jak mowie ze to nie ich biznes to odpowiadaja, ze jakbym spróbowala czarnego to nie przespalabym sie juz z bialym nigdy wiecej. Po 5 min znajomosci (w pracy) juz dwóch mnie zaprosilo na safari (kolezanki maja podobne doswiadczenia). Nie chce im powiedziec zeby sie odwalili, bo pójda i oskarza mnie o rasizm, wiec staram sie delikatnie dac do zrozumienia, ze mam juz faceta i nie jestem zaiteresowana, a oni mówia: nie wiesz, co tracisz. Maja zero szacunku dla innych (szczególnie kobiet), chwala sie tym, ze maja ich po kilka. Bez sensu zupelnie. I powiem, ze na 10 takich przypada jakis przyzwoity murzyn, z którym da sie pogadac jak z czlowiekiem, który pomoze jak sie go o to poprosi i ma kulture osobista. Kobiety nie sa lepsze. Zazdroszczom bialym dziewczynom (figury, urody, koloru skóry i czlonkostwa w unii), wiec drecza nas w pracy, dra sie o wszystko, wytykaja najmniejsze bledy itp. Ja zanim wyjechalam z Pl potepialam rasizm i nie wyobrazalam sobie by taka okropna osoba, ale teraz sama jestem troche rasistka. Aczkolwiek daje kazdemu szanse, najpierw poznaje osobe i dopiero potem wyrabiam sobie opinie. Jak powiedzialam, mam czarnych znajomych, których lubie, ale nigy nie umówilabym sie z czarnym na randke ani nic. Jest duze prawdopodobiensto ze taki facet ma jakiegos syfa, bedzie cie traktowal jak slwoja wlasnosc i bedzie zdradzal (kobieta - murzynka, która ma bialego meza mi o tym powiedziala)

Gość Polonistka z krwi i kości
Nie każdy czarny jest rasistą... Ale każdy czarny to pierdolony erotoman i zerżnąłby wszystko co się rusza, każdy czarny traktuje Polskie białe laski jak dziwki - i za to ich nienawidzę.

Gość z 1000zl musisz liczyc
to ze czarnoskori zachowuja sie tak czy inaczej wynika w duzym stopniu z ich kultury, obyczajow, mentalnosc, mysliscie ze z nas by sie nie smiali gdzies w innych kraju chociazby w USA tez maja na nasz temat wyrobione zdanie i nie jest ono najlepsze, a nasze zachowania czy poglady tez wynikaja z mentalnosci i zwyczajow, a nie z tego ze jestesmy grosi, albo ze nas rewolucja ominela :O Polska sie cofa chyba, bo tak jak w czasach kontrreformacji byla ostoja dla obcokrajowcow, czy obcych wyznan tak teraz jestesmy centrala rasizmu i nietolerancji, wstyd, zamiast isc do przodu to sie cofamy

hkky- spotkales kiedys, ze wysuwasz tu takie teorie ?? poki co to ludzie wygladajacy inaczej sa narazeniu na szykany w naszym wspanialym kraju, a nie odwrotnie, byc moze inne kraje tez swiete nie sa, ale czy to oznacza, ze mamy im dorownywac, poki co to my jestesmy uwazani za nietolerancyjnych a nie Anglia, FRancja czy inny kraj

Gość HJKY
z 1000zl musisz liczyc> Co ty pierdzielisz, gdzie w Polsce masz rasizm? Rozumiem, że kraje zachodnie- gdzie kolorowi za 50lat będą stanowić większość i gdzie są traktowani przez ustawodawstwo jak święte, które wszystkich oskarżają o "rasizm"- są dla ciebie "tolerancyjnym" raje?! To jest totalitaryzm...

mój kolega pojechał do angli to murzynki nad nim się znęcali

Gość HJKY
Niestety, ale jeśli obecna polityka imigracyjna w UE się nie odwróci, to za kilkadziesiąt lat- gdy kolorowi będą stanowić większość we Francji, UK i Hiszpanii, po prostu wyrżną "tubylczą" ludność... tak jak to miało miejsce ZAWSZE w historii ludzkości, gdy jedna grupa kolonizowała nowe terytorium- chociażby kłania się wędrówka ludów w cesarstwie rzymskim. Imigranci- szczególnie z krajów arabskich, prezentują bardzo wysoki poziom nacjonalizmu, nienawiści do białych i nie dają w OGÓLE zasymilować! To już nie jest problem, tylko bomba atomowa z opóźnionym zapłonem.

rasizm w pl to wlasnie to co ty prezentujesz, pogarda i poczucie wyzszosci w stosunku do ludzi innego koloru skory, a swoja droga to co biali mogli im zabrac ziemie, zeszmacic itd a jesli oni nawet mieliby podobne zapedy to wcale sie nie dziwie, sprawiedliwosci staloby sie zadosc, zlo zawsze odplaca zlem niestety

Gość wr r r r
spierdalaj zydzie

Gość
Rasistami są ludzie , które trzymają się chorych idei, mamy 21 wiek, wciąż jest tak samo.

Gość HJKY
z 1000zl musisz liczyc> Rozumiem, że wszystko co nie jest związane z lizaniem dupy czarnemu, to dla ciebie rasizm :-D Możesz mi także wskazać, gdzie twierdzę, iż odbieranie ziemi czarnym jest czymś moralnie dobrym? Bądź łaskaw, nie stosować na mojej osobie, swej ideologicznej nadinterpretacji oraz "wkładania" w usta kontro rozmówcy niewypowiedzianych słów. Proszę ciebie: szlifuj swój język (angielski albo francuski) i wyjedź do któregoś z krajów europy zachodniej. Jak popracujesz z murzynami albo arabami, którzy będą w tobie widzieć tylko obiekt do potencjalnego gwałtu, to odechce ci się marnować czas na ich obronę. Każdy jest takim pożytecznym idiotą wierzącym w "tolerancję" jak ty- dopóki nie wyjedzie na zachód... 🖐️

Gość Lolunia
ja tez potepialam rasizm do czasu az nie mialam na codzien do czynienia z Murzynami mieszkajac w Stanach. makabra :o

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość na stadionach
Hmmm, zastanawiam się co takiego było w moim poście, że został usunięty????? Hjky zapytał gdzie w Polsce masz rasizm, wiec odp., że na stadionach, bo kibole nie chcą czarnych graczy, bo orzeł jest biały. Widziałam wywiad z kibicami, nie wymyśliłam sobie tego. Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ten post został skasowany???????

Gość zostal skasowany bo
ktos mial takie widzimisie. niestety.kiedys pisalam w temacie 'smietnik' jakie sa kryteria wyrzucania. zero odzewu :o

Gość HJKY
na stadionach-----> He he he... "widziałam wywiad z kibicami" :-D Wszystkie te "wywiady", reportaże i medialne doniesienia o rasizmie, są tak montowane i mają dobranych uczestników, aby potwierdzić jedyną-słuszną tezę, że polska jest krajem szerzącego się rasizmu, nazizmu, ksenofobii... i czego tam jeszcze chcesz. Podam ci przykład: Mój znajomy był z 2 lata temu, na manifestacji przeciwko ratyfikacji traktatu lizbońskiego. Manifestowali normalni ludzie- głównie studenci. Następnego dnia, w mediach pojawiły się doniesieniach iż :"W manifestacji zorganizowanej przez ugrupowania skrajnie prawicowe i nacjonalistyczne (co już jest zupełną bzdurą) uczestniczy wykrzykiwali hasła antysemickie"- a to ostanie, było bzdurą i kłamstwem do potęgi N-tej, gdyż żadnych haseł nikt nie krzyczał, a jeśli już to przeciwko UE. Najlepsze jednak były zdjęcia- pokazywali w gazetach i TV wyłącznie wygolonych skinheadów, którzy stanowili raptem kilka osób z całości... OTO WOLNE MEDIA W NASZYM KRAJU

Gość na stadionach
hjky>>>>pytasz, gdzie w Polsce jest rasizm, więc ci odpowiadam. I nie oznacza to, że WSZYSCY kibice są rasistami, ale jeżeli kilku z nich udziela takiego wywiadu a w migawkach widać jak czarnoskóry zawodnik jest przez publikę czymś obrzucany, to coś jest nie halo. Nie twierdzę, że Polska jest krajem szerzącego się rasizmu, ale też nie można powiedzieć, że w Polsce rasizmu nie ma w ogóle, albo że jest niezwykle rzadko spotykany.

Gość na stadionach
został skasowany>>>>no to wygląda na to, że obydwie padłyśmy ofiarą jakiejś frustracji ;)