Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płyyyyta

obraz płyty

Polecane posty

Gość płyyyyta

mam pytanie: jak stworzyć obraz płyty z kilku płyt (mam grę sims na kilku płytach i kiedy próbuje grać każe mi włozyc płytę nr 1 ale mam rozłożeną gre nieorginalnie na 4 płyty i musiałabym jednoczesnie kilka plyt włożyć) wiem że da się to z tych płyt zrobić bo mam tą grę na drugim komputerz ale robił mi to znajomy... nie wiem jak. na razie robię obraz płyty w alkoholu ale nie wiem jak zrobić jeden obraz z 4 płyt..

Gość płyyyyta
up

Gość płyyyyta
upup

Gość potrzebny program
bedzie

Gość potrzebny program
google Cie nie pogryza :-P

Gość płyyyyta
szukałam dlatego ściągnęłam alkohol ALE NIGDZIE NIE ZNALAZŁAM ODPOWIEDZI JAK ZROBIĆ Z KILKU PŁYT obraz. wszędzie tłumaczą jak z jednej..

Crack NOCD byłby najciekawszą wzmianką w twoim słowniku ortograficznym. Zainteresowałby nawet twój komputer.

Gość płyyyyta
szczerze, przeczytałam co to jest, próbowałam pobrać ale jednak sobie odpuszczę, nie jestem dobra w te klocki:/ pozdrawiam , tym, którzy pomogli dziękuje

Gość potrzebny program
ale jak jednej plyty mozesz tylko obraz zrobić ? mi sie wydaje ze nawet do 40 obrazow mozna zrobic tylko je nazwac trzeba i bedzie git

Gość płyyyyta
ja po prostu tego nie ogarniam. mam cztery płyty. zgrywam je na dysk. próbuje uruchomić grę i pojawia się napis: włóż odpowiedni dysk do napędu... wkładam po kolei wszystkie płyty i ciągle ten napis.. nie wiem co zrobić żebym mogła grać może dla niektórych to się wydaje głupie, ale nigdy takich rzeczy nie robiłam i już się pogubiłam

Gość płyyyyta
a może jakaś stronka skąd mogę pobrać grę? chodzi mi o sims 2

jak masz juz gre na kompie to wkladasz 1 plyte i juz, musisz cracka podmiec wczesniej odpowiedniego a poza tym sim2 to przezytek, juz jest 3 czesc :P

Pisałam Ci na wcześniejszym temacie, żebyś zainstalowała deamona :) Włożysz 1 płyte i za chwilkę program Ci powie, żebyś włożyła 2 itd Na samym końcu znowu poprosi o cd 1 i gra będzie zainstalowana

chyba ze nie chcesz za kazdym razem wkladac plyty to robisz obraz tylko pierwszej plyty, nie musisz miec calej gry na dysku

Gość płyyyyta
dzieki za odpowiedzi, faktycznie brakuje mi cracka.. szukam