Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O jak sie ciesze ze to zrobila

W koncu napisalam facetowi co o nim mysle

Polecane posty

I musze przyznac czuje sie dumna, wyzwolona i usatysfakcjonowana, niech mysli co chce...

Prosimy o treść tego co napisałaś. Bez zbędnych cenzur i koloryzowań.

Gość dfdfg
a co mu napisalas ? szacun :)

Gość offerm a
zaraz dostaniesz odpowiedz i się zdziwisz jak przeczytasz co on myśli o tobie

Nie sadzilam ze ten topic spotka sie z takim zainteresowaniem :) Dodam ze zasluzyl bo mnie oszukiwal i to bardzo, a jak prawda wyszla na jaw nadal oszukiwal taki tupet ma... Nie chce zanudzac bo dosc dlugie to bylo ale w skrocie, ze nie chce juz takiej znajomosci gdzie jestem oszukiwana caly czas, zaluje ze sie w nia wdalam i ze sie bardzo zawiodlam (oczywiscie uzywalam zdrobnienia ktore do mnie zawsze mowil) Co on o mnie mysli? Szczerze mowiac nie obchodzi mnie to, nie ma podstaw by zle myslal, bo ja go nie oszukiwalam Czuje sie wyzwolona:) Z gory przepraszam za bledy;)

Ahaa zapomnialam o najwazniejszym:) Napisalam mu jeszcze ze Nie bede sie kochala z f*** ktory jest brudny i przelecial pol miasta

Gość azja tuhajbejowicz
ale odwaga! Istne wyzwolenie z niewoli egipskich!

Gość azja tuhajbejowicz
nie no moze nie badz taka katoliczka, wiesz to nie jest dzisiaj modne, moze jednak wez chociaz do buzi, skoro pol miasta prelecial to znaczy ze jest oryginalny bardzo i na topie.

"Nie chce zanudzac bo dosc dlugie to bylo" A znaczy to, że ona jak ten pies, już szuka powrotnej drogi do własnych wymiocin. Nic nie napisałaś. Ot co!

to raczej można ci współczuć, ze utrzymujesz kontakty z takimi, do których masz jakieś ale... Ja przed nikim nie wylewałabym swych żali, bo mnie nikt nie krzywdzi.

Gość azja tuhajbejowicz
ale ona tego nie dojrzy, jej sie wydaje ze sie odgryzla jakiemus fajfusowi - przystojny, mial pol miasta . hahahahaha, co za glupota! Na pół miasta, i co to za miasto?

Czasem trzeba powiedziec co sie mysli..nie kazdy facet jest taki sam.. dlaczego faceta nie mozna powiedziec wprost? Panuje taka teoria ze wysmieja itd ale to tylko teoria..duma zawsze zostanie urazona, a napisalam po to by wlasnie kontakt zakonczyc...a wy tylko siedzicie i miedzicie, powinnyscie cie same sprobowac to bedziecie troche bardziej zrelaksowane;)

Gość azja tuhajbejowicz
ale on to ma gleboko gdzies co ty powiesz, gdybys kumala to wiedzialabys ze taki typ tak ma a ty jestes smieszna dla niego z tym swoim pisaniem wprost, gdybys chciala zagrac mu naprawde na n osie to musialabys uknuc jakis misterny plan a tak to szkoda twojego czola.