Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjaksiezachowac

nie wiem czy wypada samemu sie zapytac

Polecane posty

otz mam taka sytuacje. zaczynam staz i do pracy bede miala jakies 4 km. nie mam prawka wiec pozostaje mi rower. ale sasiad z mojej ulicy tez pracuje w tej malej firemce. i tak pomyslalam ze fajnie by bylo gdybym sie z nim zabierala bo on jezdzi autem. czy wypada samemu zapytac o to czy czekac az sam zaproponuje?

Gość lacoste pink 1/3
oczywiście ze wypada, tylko powiedz ze bedziesz sie dorzucać na paliwo

Gość Głośny gwizd
Oczywiście, że wypada. I warto, na pewno warto. I to mówię ja, Andrzej Grodzki ( deeyjay@wp.pl ).

poczekaj aż zaproponuje tobie przejażdżkę do krainy praca... potem możesz po negocjować się co do ceny jaką powinien tobie płacić.

tak byloby mi latwiej gdyby to byla osoba "rowna mi" a to jest osoba po pierwsze sporo starsza a po drugie w takiej sytuacji materialnej ze watpie zeby chciala odemni jakas kase. poczekam jednak az sama zaproponuje

Gość a dlaczego mialoby nie wypadac
Zapytaj go:)

Gość a do czego on niby mnie
potrzebuje? kurcze ja jestem z tych co nie lubia sie wpraszac.

Gość Kafeholiczka
Urząd pracy kierujący osobę na staż zwraca koszty dojazdu do miejsca pracy i z powrotem do domu .

Gość ale tylko gdy jezdzi sie do in
nego miasta i ma sie bilety potwierdzajce ten dojazd. a ja mam do pracy 4 km na peryferie miasta i nie mam tam zadnego dojazdu bo komunikacja miejska u nas nie jezdzi

a do czego on niby mnie potrzebuje? kurcze ja jestem z tych co nie lubia sie wpraszac. hehe no wlasnie on nie potrzebuje cie do niczego tylko ty potrzebujesz jego.... patrzac z jego pozycji .....nie zaproponuje jej bo pomysli ze chce obnizyc sobie koszta.... widzisz jak to dziala ? wiec ruszaj :)

Gość dzadzudzi
zapytaj go! jesli nie bedzie chcial kasy za paliwo to zawsze mozesz kupic mu jakis drobiazg w zamian za podwozke np. dobry alkohol/czekoladki/bilety do kina, teatru dla niego i zony,dziewczyny(jesli ma) itp nie czekaj az sam zaproponuje, dzialaj ;)

Gość tak tylko wiem ze z
uprzejmosci mi nie odmowi a z drugiej strony moze wcale nie miec ochoty na to zebym przez 3 miesiace dzien w dzien z nim jezdzila. w domu mowia mi ze mam poczekac az sam zaproponuje. wiec na razie pozostaje rowerek

Gość tak tylko wiem ze z
albo na pieszo :-)

Gość tak tylko wiem ze z
licze ze on pierwszy mi zaproponuje. stazu jeszcze nie zaczelam. jak zaczne to napisze co i jak

zrozum panienko ze starszy facet nie zapropnuje Tobie pierwszy bys nie pomyslala ze ma na ciebie ochote :P.....