Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalaa

czy moge byc w ciazy?jesli...

Polecane posty

Gość Natalaa

Kocham sie z chłopakiem bez zabezpieczenia,ale on nie dochodzi we mnie....wiem ,ze ryzko jest,a ,wiec ,czy moge byc w ciazy skoro,ostatnio,zbyt czesto dostaje okres co ok.3tygodnie,jak nie troche mniej,i ten drugii jest wyjątkowo dlugi,co mi sie nie zdarza,bola mnie piersi,i ciagle chce mi sie siku,nnie wiem,czy po prostu to nie jest jaks chroba??jesli tak tojesli ktos wie mogłby mnie uswiadomic;)bo nie mam mldosci....

Gość okruszeknovynettka
Boże! ludzie kochaja się bez zabezpieczenia i potem wielkie zdziwnienei, że ciąża! Dziewczyno ogarnij sie

Gość JJJ.
To spóźnia się ten okres czy nie? I kiedy najwcześniej w tym cyklu mogło dojść do zapłodnienia? PS. Ale tak całkiem na marginesie - żal mi tego chłopa... nie może cieszyć się miłością, bo musi skoncentrować się na tyle, aby "zareagować" w odpowiednim momencie, ewentualnie się powstrzymać od wytrysku itp. To jest całkiem stresujące i na dłuższą metę powoduje dysfunkcje seksualne i psychiczne i fizyczne - i nie mówię tego od siebie. Nie warto może spróbować jakiegokolwiek zabezpieczenia? Bo stosunek przerywany - obie się zgodzimy - metodą nie jest:) Także z dbałości o niego, o siebie i jednocześnie o Was dwoje - pomyślcie o jakiejś sensownej antykoncepcji i cieszcie się seksem.

Gość wnerrrrrwiona
tak,mozesz byc wciąży.nawet na pewno jestes!Przy stosunku przerywanym jesli zajdzie sie w ciaze ,prawie zawsze na bank sie ma trojaczki Współczuje :(

Gość JJJ.
Z tymi trojaczkami to przesada:P Stosunek przerywany nie wpływa na ilość komórek jajowych w ciele kobiety! Jajeczkowanie nie ma nic wspólnego z tym czy wytrysk nastąpił w pochwie czy poza nią... loll