Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowa

biegunka u malucha

Polecane posty

jak już przeszło to powoli rozszerzałam dietę..kanapki z wędliną, zupki przecierane, potem mięso do tego. Po tygodniu od choroby pierwszy owoc...itd.. po chorobie moja córka polubiła jajka a wcześniej nie chciala na nie patrzeć :)

Gość bananowa
No to jutro znowu zacznę walkę.Wiecie to jest straszne jak sie taka malutka istota meczy.Aż serce sie kraja,że nie mozna pomóc.Ja przez te nerwy to tez nie jem bo jak sobie pomyśle ze mały głodny chodzi...To pierwsza choroba mojego dziecka.Nigdy zadnej temperatury,kataru ani niczego.

Gość mamusia.......
bananowa-on nie jest głodny;-),nie odczuwa głodu ,nie zadręczaj sie tak...przejdzie po kilku dniach;-)

Gość bananowa
dzięki bardzo za wsparcie ja bardzo sie przejmuje bo pierwsze dzieck straciłam i teraz se boje boje boje wiem ze chorby dzeci sa normalne ale strach jest

Gość bananowa
nadal walcze z synkiem czy ktos jeszcze cos poradzi...biszkopty,sucharki, próbowałam na wieczór dam węgiel

Gość moze ja sie .........
Nic innego juz nie poradzimy....musisz to przetrwac i przeczekac!!!! Niestety:-(,to jelitówka a nie zwykłe zatrucie.....

Gość abraja
przeczekałam i przetrwałam synek zaczął jeśc biegac skakać,2 ostatnie dni to tylko leżał albo spał obraz nedzy i rozpaczy...6 dni bez jedzenia ale jest dobrze uśmiecha się i je je je dziekuje za rady kochane...wierzyłam w Was