Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Od jutra sie za siebie biore!

Polecane posty

poszlabym spac ale nie moge cholera. I nie, mlodsi nie sa lepsi, po prostu sa glupsi jeszcze ,wszyscy sa po jednych pieniadzach :) ah, i kosciol to nie zadna rekrutacja kochanie tylko potrzeba wewnetrzna ze tak powiem :)

Gość Szukanie dziury
Milo, ze mowisz do mnie kochanie, ale mialas podobno nie flirtowac :p Net jest jednak boskim wynalazkiem dla nie mogacych spac nastolatek :D:D:D

ja chce zmienic swoje podejscie do zzycia!! z kazdym dniem chce sie rozwijac, chce byc pewna siebie!!

Gość azja tuhajbejowicz
dlatego bo to z zycia wziete i glebokie slowa okraszone prawda dla bardzo elokwentnych, o wyszukanym guscie i zimnych ludzi bez serca mogace uchodzic za tandete. To nie jest jakas tam poezja ludzi nie potrafiacych wypowiedziec co czuja, to plynie prosto z serca, jest gorzkie i prawdziwe.

szukanie dziury- nie jestem lezbijka :) azja- carol ann duffy tez jest prawdziwa i ja lubie. ale tez nie podwazam autentycznosci powyzszego wiersza.

5-10-15 dokladnie mam takie same zalozenia. a ile masz lat slodyczy ty moja? :) tez 15??

Gość azja tuhajbejowicz
widzisz, taki Kieslowski to tylko dobra narracja i marne nasladownictwo, widac to po Kieslowskim, taki wiecznie zmarnowany zyciem typ, nie dbajacym o siebie nie widzacym sensu zycia, zostaiwajacym to co wazne na boku i zajmujacy sie sam niewiem czym. Mial tylko to szczescie ze sie jakos "ustawil" no a potem to juz idzie z gorki, rutyna. Nie powiem moze to byc interesujace, ale niczego nie wnosi procz kilku chwil.

Banal ale.... Zycie sie sklada z tych kilku interesujacych chwil :P wiec warto. 5 10 15 sorry, twoj nick mogl sugerowac ze masz lat 15. :P przepraszam

nic sie niedzieje:) Myslmy pozytywnie a wszystko sie uda!!juhuu