Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obla

załamka

Polecane posty

Gość obla
oK DOBRANOC WSZYSTKIM -TYM CO MNIE WSPIERAJĄ I TYM CO ZA K...MNIE MAJĄ.

Gość abla__
duszek.....chcialbym tak samo ci napisac ale WY macie co innego zawsze na mysli piszac dobranoc.....

A prawda jest taka....99,99999% facetów bez mrugnięcia okiem wskoczy do łóżka z kobieta juz na pierwszej randce. Jednoczesnie u jakiś 50% z nich ta kobieta jako ew partnerka do czegoś wiecej przestaje się po prostu liczyć

Gość obla
to i ja się wtrące - DZIEKUJE.A CO DO TEGO TORTU TO MASZ RACJE - TRZEBA POPROSTU TE GORZKIE CHWILE OSLODZIĆ.pOZDRAWIAM.

obla popiwram przedmówczynie ;D a tym czy ktos uwaza Cie za taka lub inna to chyba sie nie powinnas przejmowac :D

Gość abla__
to i ja sie wtrace.......ten facet okradl mi mieszkanie ale wierze ze dobry z niego czlowiek i PORZADNY......smiech po same pachy!

Gość to i ja się wtrące
do sensual seduction - weź sporządniej bo tak się nie szanować to nie można! Jest dla mnie twoje podejście nie pojęte. Nie ma co się dawać każdemu kto poprosi bo będziesz żałował że taki łatwy byłeś i tak się no przepraszam za wyrażenie kurwiłeś. Szanuj się człowieku!!!!

Gość żelazna zasada
jest jedna zasada: od seksu sie związku nie zaczyna. po prostu sie nie da. seks to nie związek , seks to dodatek do (udanego) związku. nigdy, przenigdy z takiego układu nic poza seksem (który i tak długo nie potrwa) nie będzie. Ewentualnie ciąża. masz nauczkę.

Gość to i ja się wtrące
chyba coś straciłam kto kogo okradł?

Gość obla
BRUNETKA -DOKLADNIE,NIKT MI JESC NIE DAJE,NIKT ZA MNIE NIE UMRZE WIEC NIECH MI NIE MOWIA JAK MAM ZYC A TYM BARDZIEJ OCENIAC MNIE JESLI MNIE NIE ZNAJĄ.

Gość abla__
to i ja sie wtrace.......chwalisz oble za to jak sie skonczylo jej 1 sze spotkanie a sensual sie kurwi????? sorki ale idz juz spac bo cos chyba ci sie sni biedaczko!

Gość to i ja się wtrące
no przepraszam ale przez ile... około 10 lat? Aktywności seksualnej które miałeś w życiu chyba raczej nie uda się stworzyć 35 związków opartych na przedewszystkim miłości która jest niezbędna do seksu. A spanie z kim popadnie bez miłości to zwyczajne kurwienie się chłopcze.

Gość wyłącz caps lock

Gość to i ja się wtrące
no tylko zauważ różnice że autorka żałuje a sensual się tym chwali - to są dwa skrajne przypadki

Gość abla__
"A spanie z kim popadnie bez miłości to zwyczajne k**wienie się " teraz widzisz obla....tak cie podsumowala kolezanka,nic dodac,nic ujac....

Gość abla__
z tym ze zapomniala dodac ze to faceci sie koorwia.... kobiety maja juz zaczateki milosci,byl to wypadek,itd itp.... i my tego nigdy nie zrozumiemy!!!!

Gość to i ja się wtrące
rozumiesz stwierdzenie "z kim popadnie"? Określa nagminne powtarzanie określonej czynności z większą grupą ludzi. To chyba nie jest trudne prawda? Poza tym alba to sensual w pomarańczy więc ta rozmowa nie ma sensu.

oczywiscie wypowiedz która cytuje abla totalnie wyjeta z kontekstu! nie mieszaj jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem abla!

Gość abla__
obla i to ja sie wtrace to ta sama osoba.......proste i pomaranczowe

Gość to i ja się wtrące
O jak się cieszę że mój chłopak ograniczył uczenie się kobiet do mnie! Choć pewnie gdyby nie ograniczył nie byłby moim chłopakiem, byłby nim ktoś kto jednak ograniczył. :) Jak rekurencja.

Gość abla__
brunetka.....obla tez spala bez milosci=koorwienie sie!

Gość to i ja się wtrące
tak tak... oczywiscie :) Ja autorki nie chwalę. Ale prosi o radę więc jej ją daję. normalne i ludzkie.

Gość to i ja się wtrące
najlepiej mohery :D Ja nawet wierząca nie jestem. Moherem nazwanie mnie szczerze mnie rozbawiło.

Gość to i ja się wtrące
To może zapytajmy wprost. Obla -> prześpisz się z kimś jeszcze w przyszłość tak jak teraz?

Gość obla
tak,juz mnie dzyndzel swedzi

Gość abla__
faceci to sa jednak swinie,tak wziasc i wykorzystac....swinskie ryje!

Gość abla__
a kobiety tylko przez nich cierpia!!!

Gość to i ja się wtrące
no nic lece spać dobranoc 🖐️ Sensual pamiętaj... szanuj się chłopie! W tej chwili jesteś szmatą ale jeszcze możesz odzyskać honor i godność.