Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obla

załamka

Polecane posty

Gość obla
ABLA NIE UDZIELAJ SIE JESLI NIE MASZ NIC KONKRETNEGO DO POWIEDZENIA JAK TYLKO UBLIZANIE INNYM.

Gość abla__
duszek-kretynie!dziecko???ty masz 22 lata i do kogos mowisz dziecko?? ty nawet mezczyzna jeszcze nie jestes,matce za mleko nie zaplaciles......biedaczku....

ps. abla o gejostwo mnie tu jeszcze nie sądzili ;D powiedz jeszcze coś o mojej matce to już wo góle będzie fuul wypas :)

Gość maciej to brzydkie imie
no moja rada jest taka - zapomnij o tym facecie, znajdz sobie nowego i nie popełniaj tych samych błędów. No nic więcej nie zrobisz.

nie czepiam sie ale nie rozumiem Ciebie kompeltnie...skoro tak "szufladkujesz" wszyskie kobety to po co chodzisz z kolejnymi ( jak sam twierdzisz ) do łozka???!!!

Gość obla
sensual seduction SZKODA MI CIEBIE WIESZ?NIE WYDAJESZ SIE BYC SZCZĘSLIWYM CZLOWIEKIEM...

abla__ nie zrozumiałaś co napisałem? była w tym pewna ukryta wiadomość żebyś nie wierzyła we wszystko co przeczytasz...

Gość abla__
obla.....popuscilas szpary kolesiowi z czatu i chcesz zeby cie chwalic???? przestan poprostu pisac ze jestes wartosciowa bo tylko wkoorwiasz ludzi i dlatego ci tak beda pisac ......proste!

zapewniam Cie ze jak jakas kandydatka na jedyna usłyszy jak sie wyrażasz to na pewno nia nie zoastanie...

Gość obla
Z TAKIM PODEJSCIEM TO WĄTPIE CZY CI SIE UDA KOGOS ZNALESC

Gość to i ja się wtrące
ale "tej jedynej" nie będzie głupio że jesteś taką męską dziwką??? Bo wiesz 35 dziewczyna w takim wieku to musisz być dość "łatwy".

Gość obla
to i ja się wtrące -ŚWIĘTE SLOWA.

Gość to i ja się wtrące
no w każdym razie ja się z facetem który jest zwykłą szmatą którą miało pół miasta w ogóle nie umówiłabym.

Gość obla
mi sie zdarzylo raz tobie 35 - chyba znaczna roznica co?

Gość obla
jesli nawet znajdziesz te swoja ksiezniczke to bardzo jej wspolczuję takiego gacha..

tak, jemu sie zdarzyło 35 razy..ale we snie :P tak na prawde nie miał jeszcze okazji pewnie na real :P i teraz zazdrosci tym co mieli...

Gość abla__
brunetce tez sie tak przytrafilo.....i to nie raz! dlatego tak broni obla! duszkowi tez....wedel sie klania:)

Gość obla
BRUNETKA MASZ RACJE - FACET POPROSTU SNI NA JAWIE.;)

Gość to i ja się wtrące
ale jak zazdrości? Przecież koleś normalnie się kurwi i jeszcze się tym chwali!!! No nie pojmuję.

Gość obla
ABLA A TY SKAD TAKI PEWIEN ,ZE BRUNETCE SIE PRZYTRAFILO?JESTES ZALOSNY W SWOICH DOMYSLACH.

Gość abla__
OKKKKKKKK!!!!! jakies wspolne wnioski???????????????

Gość abla__
brunetka.......jeszcze tego by brakowalo!

Gość to i ja się wtrące
Mój wniosek: do autorki: No rzeczywiście kiepsko się zdarzyło, ale chyba normalnie porządna z cieibe dziewczyna, więc nie ma co rozpaczać tylko tak jak ktoś tam wspomniał drugi raz tego błędu nie popełniaj. O kolesiu zapomnij, trudno, tego kwiata jest pół świata :) Ja nie bardzo mogę mówić bo sobie samej takiej sytuacji nie wyobrażam, jednego faceta się trzymam od 20 roku życia i tylko z nim mi się zdarzyło spać. Kup sobie tort czekoladowy i nie płacz nad rozlanym mlekiem.