Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KlauDDynka69

Plamienie - tabsy

Polecane posty

Witam! Biorę pierwsze opakowanie Yasminelle dziś wzięłam 9 tabletkę. No i chyba mam plamienie tzn właściwie nigdy się nie zastanawiałam jak ono wygląda. Po okresie zawsze jeden dzień miałam śluz koloru krwistego, bądź ciemny różowy itp i zawsze zaznaczałam to jako plamienie, a teraz to zgłupiałam już. Wiem, że plamienie może występować, tym sie nie przejmuje ale chciałabym sobie to zaznaczyć a nie chcę błędnie zinterpretować. Z tego wynikało by, że mam 5 dzień plamienia- a wygląda to tak mniej więcej, że raz jest tak jakby krew o konsystencji śluzu, a raz przejrzysty śluz zabarwiony krwią, raz śluz koloru brunatnego. Dziś rano już był normalny, a pod wieczór znów przejrzysty z krwią. Czy zaznaczać to jako plamienie?? Jak wystąpi różowy bądź łososiowy to też mam zaznaczyć to jako plamienie??

Gość Nieregularna
Tez tak mam :-( Jak opisujesz. Ja mam tak cały cykl. 4 opakowanie Diane-35. A teraz przerwa 7 dniowa i czekam na @@@@@@ ale tez mam dalej te plamienia... Jestem po operacji, i zaraz po miałam antybiotyk.

Gość Nieregularna
Tez tak mam i nieiwem czym to jest spowodowane. U mnie albo podziałał antybiotyk, albo operacja albo mam zle dobrane tabletki. Po 10 tym ide do mojej lekarki. A teraz mam 7 dniowa przerwe w braniu tabletek. To zobacze czy to plamienie ustąpi i dostane normalny @@@@@@ i jaki on bedzie wtedy i jak pójde do lekarki to jej wszystko wytłumacze.