Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arctisztio

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość arctisztio
dodam ze ten doberman Fifek juz zaplodnil kilka suczek:) troche sie boje o te ciaze ale na mysl o jego goracym psim penie az mi cipka goreje

zgadzam sie z kkaassiennikkaa ale zrob test.bo ten cykl mi sie nie podoba...mogl ci sie przesunac,z powodu emocji wlasnie,ale to ze ci sie przesunal to wlasnie niewiadomo z tymi nieplodnym...ja bym nie ufala...

Gość arctisztio
bo on mial pchly i teraz mnie lonowce swendzom . powiedziec mamie? czy pojsc z tym do taty???

Gość Brawa dla podszywaczy
jesteście zajebiści 🖐️

Gość arctisztio
bolal mnie normalnie brzuch , tak jak zawsze ; ) aa i zapomnialam dodac ze wczoraj bylam poza granicami kraju i okres byl normalny , a dzisiaj przekraczajac granice Polski zrobil sie strasznie skapy.

Gość arctisztio
a czy przez miente mozna zajsc w ciaze????????????.bo wiecie smaruje sobie cipke pasztetem i jazzzda !

Gość arctisztio
a to tylko dlatego że na niemieckim autobahnie mi sie wylewało przez szybe z prędkości, a już na polskich szutrówkach wszystko leciało po karoserii :-( brat który mnie zabrał z tureckiego domu rozkoszy nie pozwolił mi sadzać dupy na siedzeniu, więc jechałam z wystawioną za okno 😭

dobra zjebańce :-P koniec zabawy :-P temat zatopiony, debilka zniszczona :-P poszli f pisdu

Gość arctisztio0
i jak jechałam z ta dupa wywalona za samochodem biegly psy, wiadomo co ich zwabilo :) wtedy to poznalam Fifka, to był samiec alfa, biegl najszybciej i najblizej, prawie czulam jego dlugi jezyk na cipce

Gość magnolia 87
zrob test . ja bedac w 3im msc.ciazy mialam krwawienie skape w tych dniach w ktorych mial byc okes.