Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arctisztio

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość arctisztio

Problem polega na tym , ze miesiac temu mialam swoj pierwszy raz , spozniona miesiaczka pojawila sie dopiero 6 dni po terminie. Miedzy pierwszym razem a miesiaczka byla sytuacja w ktorej moglo dojsc do zaplodnienia. Ta miesiaczka jest zupelnie inna niz wszystkie, teraz zrobila sie strasznie skapa. Czemu tak sie dzieje? Czy to moga byc plamienia wystepujace w czasie ciazy czy okres zmienil mi sie przez strate dziewictwa?

a zabezpieczyliscie sie? to moze byc krwawienie spowodowane utrata dziewictwa albo spowodowane emocjami po pierwszym razie...

Gość arctisztio
tak tylko gumka pekla. mialam prawdopodobnie dni nieplodne. ale boje sie ze moge byc w ciazy. nidgy nie mialam tak skapego okresu.

psychika tez dziala na jakosc miesiaczki ja kiedys mialam tak zeb bardzo balam sie ciazy,to tez bylo jakis czas po pierwszym razie,okres spoznial mi sie ponad 10 dni...dlaczego?ze stresu...

Gość mamy 21 wiek
a te nadal zabezpieczają sie jelitami barana :-0 kurwa, kto używa prezerwatyw w tych czasach? :-0 chyba tylko pedały :-0

kochana...jak gumka pękła...to czy mialas dni plodne czy nie plodne...no nie wiem...wiesz...ja tam nie ufam dniom plodnym czy nieplodnym...bo zawsze cykl moze sie wydluzyc,a dni nieplodne to tylko kilka dni...osobiscie bym sie bala czy to nie ciaza...dlaczego nie zareagowaliscie jak pekla?nie wzielas tabletki 'po'??a on skonczyl w tobie?

najwazniej sze pytanie! czy skonczył w tobie i ktory to byl dzien cyklu??

Gość arctisztio
nie, nie skończył we mnie tylko poleciał z ''tym'' do swojego taty i krzyczał: tatinku, tatinku, pozor, budu triskal 😭

Gość arctisztio
juz mialam brac ale ginekolodzy nie chcieli mi przepisac , pozniej juz bylo za pozno. Nie skonczyl calkowicie we mnie ale cos moglo poleciec do srodka

Gość arctisztio
doswiadczony , 38 dzien cyklu

38 dzien?a masz regularne miesiaczki?zawsze masz taki dlugi cykl?sorry ze tak dopytuje,ale podalas malo informacji...

Gość arctisztio
wlasnie nie. zawsze mam 34 ale przedluzyl mi sie cykl z powodu pierwszego razu. a do zaplodnienia moglo dojsc nie za pierwszym razem tylko za kolejnym ..

Gość arctisztio
normalny cykl to zawsze 34 dni

hmmm...cykl przedluzyl ci sie przez emocje...pozniej poprostu dostalas miesiaczke...w tym przypadku tym bardziej nie wierzylabym cyklowi.a kiedy to bylo?jezeli wiecej niz tydzien to zrob test.

Gość arctisztio
dzisiaj mija 7 dzien. ale pytanie. czy mozliwe zeby tak skapa miesiaczka byla spowodowana utrata dziewictwa?

jestes naczczo?biegaj po test!i napisz jaki wynik!ale co to za lekarz ze ci nie przepisal postinoru??!!ile macie lat?ty i chlopak?

Gość arctisztio
jadlam juz.. mam 16 lat a moj chlopak 18

skapa miesiaczka moze byc spowodowana utrata dziewictwa. mozliwe ze to fizjologia,ale ja bym bardziej powiedziala ze to przez emocje,spowodowane pierwszym razem. ale to tez moze byc przyczyna.

Gość arctisztio
ja mam 17, a chłopak 7, ale w przypadku psów wiek liczy sie podwójnie , więc on ma 14 :classic_cool: zaznaczam że jest doświadczony :classic_cool:

Gość arctisztio
nie siusiać przez 3-4 godz? :-0 ja musze wychodzić z moim ukochanym pod drzewko co pół godziny i tam TO robimy, a potem siusiamy 😭

Gość arctisztio
to byla sobota , prawie wszystko pozamykane a ginekolog ktory przepisalby mi to byl na urlopie. a inny nawet nie podal powodu , pewnie chodzilo o wiek ;) ale taka jest Polska/

wiek?????????????????????????????????to trzeba bylo wyslac chlopaka!!chlopak mojej kolezanki poszedl powiedzial: panie doktorze...no pekla nam guma no...a dziewczyna sie wstydzi przyjsc...wypisal!a chclopal ma 18 lat. wiem ze test mozna wykonac obojetnie keidy,ale naczczo jest bardziej wiarygodny...

Gość kkaassiiennkka
a mnie sie nie wydaje, zeby skapa miesiaczka mogla byc spowodowana utrata dziewictwa - ewentualnie stresem

Gość kkaassiiennkka
jeszcze jedno - jak sie czujesz teraz - jak przed okresem, czy masz jeszcze jakies innie objawy?

Gość arctisztio
mam jeszcze inne objawy, ale wstydze sie o nich mówić publicznie :-(