Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna o włosach jak len

Mam wrażenie, że mój przyjaciel coś do mnie czuje więcej... proszę wejdźcie...

Polecane posty

Gość Dziewczyna o włosach jak len

Witajcie. Zacznę od tego, że nie wiem, czy mogę naszą relację nazwać przyjaźnią. Przeczytałam kiedyś, że dopiero po wielu wielu latach można mówić o przyjaźni... Ja tak właśnie traktuję tę relację. Łączą nas zainteresowania i zawód. Od jakiegoś czasu coś się zmienia wtej naszej relacji - intensywnieje, to chyba zwróciło moją uwagę. Coraz więcej czasu spędzamy razem. Oboje mamy rodziny i wszystko wydaje się być OK, ale jak po półtora godzinnym spotkaniu mówię, że idę, a on mówi nie idz, albo to ja zostanę, a Ty wróć jeszcze. Fakt czas nam upływa bardzo szybko, rozmawiamy głównie o sprawach zawodowych (szeroko pojętych), ale rozmawia się szalenie przyjemnie. Może wyolbrzymiam problem, nie wiem, ale jak się żegnamy, to on zawsze proponuje już kolejne spotkanie, a że pracujemy razem, to to spotkanie najczęściej jest już następnego dnia. Może jestem nieobiektywna, nie mam dystansu, co o tym myślicie?

Gość RUCHAŁ ICH PIES
jejku po prostu fajnie wam sie gada i nic wiecej,laska przeciez oboje macie rodziny,na tym sie skupcie

nastepna panna która w imie przyjazni chciała by wskoczyc innemu do łozka :P bo jej sie fajnie gada z innym facetem ( niz mąz) .... autorko a nie mozna by tego zostawic w kategoriach dobrego kolezenstwa .... i nie przerzucac pracy na wspolnym pietrze na BIG LOVE STORY