Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bujan2034

co robic

Polecane posty

witam obecnie mieszkam w wloszech mam 25 lat i mam wyksztalcenie podstawowe ,przerwalem nauke w 3 klasie technikum i wyjechalem.Teraz chcem isc do liceum dla doroslych a potem zrobic kurs kucharz.Mam zaliczone dwie klasy i nie wie czy bede chodzil 3 lata do liceum czy mniej skoro mam zaliczone 2 klasy.Boje sie abym nie przegral zycia.pozdrawiam ps myslalem czy nie lepiej zamiast liceum isc do szkoly zawodowej o profilu gastronomicznym zamiast liceum.Sam nie wiem

Gość łatwa droga
skor mieszkasz we włoszech to mogłeś się załapać do pracy w jakieś włoskiej knajpie i poszukać tam jakieś szkoły gastronomicznej zawsze po powrocie do Polski mógłbyś jakąś włoską knajpkę otworzyć

Gość łatwa droga
a o to czy masz 2 czy 3 lata szkoły średniej do nadrobienia to niestety musisz w szkole ustalić bo to dyrekcja zadecyduje na jakich warunkach Cię do szkoły przyjmą czasami można robić szkołę średnią eksternistycznie czyli w ramach zjazdów raz w tygodniu czy wieczorowo w każdym kraju są takie mozliwości, rozejrzyj się po okolicy, spytaj w jakiejś szkole sredniej, na pewno Cię dalej pokierują co masz robić spytaj po prostu w jakimś sekretariacie szkoły w paperach nawet bedzie lepiej wyglądało jeśli skończysz szkołę średnią za granicą

Gość łatwa droga
trzymam kciuki i powodzenia !!!!