Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gody

Moje niemowle zasypia tylko an dworzu czy ktos tak ma??

Polecane posty

Gość gody

moze sie zanosic placzem juz mysle ze to ole brzuszka a tu nagle poczuje swieze powietrze i zasypia. Czy ktos ma tak jak ja?

Gość sGAGGAGA
dworzu :-O Czemu te baby robią sobie dzieci, a do szkół nie chodzą? Potem rośnie takie małe bezmózgie tepoctwo :-O

Gość ja tak mam ze zasypiam na
dworzu cokolwiek to jest. Co za tępota :O

mój synek też miał taki czas ze spał tylko na spacerze. spał dopóki chodziliśmy, jak stanęłam choć na chwilkę to od razu oczy wielkie i płacz. teraz mu przeszło i zasypia też w domu :)

Gość gody
agatko a kiedy mu przeszlo to jest meczace

Gość mama 22
a ty jak bezzębne, bezmógie yeti --- jak można takią śliczną istotke obrażać?! Trzeba być jakimś skretyniałym i upośledzonym umysłowo zwierzęciem

Gość dworzu = dworze
w różnych regionach polski różnie się mówi, górali albo ślązaków też się czepiacie za "niepoprawną polszczyznę" ????????

debil nie debil, dla mnie jest śliczny :D i w dodatku MÓJ WŁASNY, NAJKOCHAŃSZY, WYJĄTKOWY. a innych o zdanie nie pytam :) nie wiem, jakoś ok 4-5 miesiąca, więc stosunkowo niedawno.

Gość mammciaaa martynkii
Ja ma 10 tyg. corcie.I od jakis 3 tyg. prawie w dzien mi niespi.Owszem jak jestesmy na dworze to potrafi spac caly czas nawet 4-5 h.A jak jestesmy w domu i niewychodzimy na spacer to marudzi i w ciagu dnia zrobi sobie ze 2 drzemki po 1h.Drzemka do poludnia i potem 2 drzemka popoludniu.dzis u mnie jest paskudna pogoda zimno deszcz pada, wieje wiatr.Wiec na dwor niepojdziemy i mala mi marudzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaa
wcale nie wyglda jak d. jest slodki:)

dziękuję :) zawsze mówię że dla rodziców ich dziecko jest naj i tak powinno być, a inni różne gusta mają :)

Gość o kurka wodna
he he a jak wygląda debil ? Agatka - cudny chłopiec :)

Gość mama 24
Mała agatko - piękny malec

Gość BlueMist
właśnie! Jak wygląda \"debil\", bo jeżeli tak jak ten maluch to CHCĘ urodzić dziecko - debila :D chłopczyl śliczny :)

dziękuję wszystkim za wyrazy uznania dla mojego małego "debila" :) :) :) mammciaaa martynkii - chyba nic na to nie poradzisz. niestety dziś bedzie marudny dzień. a moze masz chociaż balkon, zeby tam malucha wystawić? albo spróbuj szeroko okna pootwierać, może zaśnie :) my też dzis nie wyjdziemy. wieje niemiłosiernie i zaraz padać będzie, więc balkon nam pozostaje.