Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SłodkaMaskotka

Prezent...

Polecane posty

Gość SłodkaMaskotka

Siemka. Mój Ukochany ma za dwa tygodnie 18 urodziny. To wielkie wydarzenie i chciałabym aby zapamiętał ten dzień na długo. Mieszkamy daleko od siebie i cały czas wciskam mu, że nie dam rady przyjechać itp. Jest tym faktem załamany bo bardzo chciał abym w tym dniu mu towarzyszyła i była obok. Ja pomyślałam sobie że zrobie mu niespodziankę i przyjadę do niego ale on nic nie będzie o tym wiedział. Ważne jest też samo wejście, więc pomyślałam że kupię gigantyczną kokardę którą zawiąże na sobie i w formie takiego "prezentu" zapukam do jego drzwi:D co wy o tym myślicie?

Gość Radioaktywna
Pomysł fajny gorzej z wykonaniem a raczej z tym co się stanie jak zamiast twojego faceta drzwi otworzy jego mama czy tata? nie mówiąc już o babci która mogłaby dostać zawału. Poza tym jeżeli to niespodzianka, mo że go nie być w domu...

Gość japan Style
super pomysł zrobiłam podobnie tylko że byłam naga a w najważniejszych częsciach miałam śliczne atłasowe kokardki:) facet był w szokuu ale wyszło wszystko bajecznie:D

Gość Żarłoszka
też mi się wydaje być to fajnym pomysłem ponadto Twój chłopak na pewno będzie miło zaskoczony i będzie to dla niego najwspanialszy prezent tego wspaniałego i jedynego w życiu dnia i bądź pewna że na pewno go nie zapomni bo zrobisz mu tę wspaniałą niespodziankę zorganizuj imprezkę zatańcz dla niego na stole zabierz go w ustronne miejsce na wspaniały seks będzie cudownie i gwarantuje że chłopak będzie w totalnym szoku uważam że to świetny pomysł pozdrawiam.

Gość Jagoda z Jogobelli
jestem na tak!:D

Gość Bryczka mi zwiała
o yeah!!!! moją laseczke bym odrazu zapiął jeszcze w progu aż by piszczała! tylko żeby była TYLKO w tej boskiej kokardeczce... mmm

Gość No a ja myślę....
że pomysł jest ciekawy ale wykonanie może okazać się skomplikowane. Jak ktos wyżej napisał nie wiesz czy bedzie w domu czy drzwi nie otworzy ci ktos inny? roznie to bywa ale zycze ci powodzenia:)

Gość AdziaOO7
zrobiłam podobnie i niestety nie wyszło:( takie niespodzinaki lepiej zorganizować jeszcze z kimś.. no ale życzę powodzenia:*

Gość
fajny pomysl, ale wlasnie- musialabys byc naga, musialabys miec pewnosc ze bedzie w domu i to SAM

Gość ariadne
Jeżeli rzadko się widujecie, to może miłym prezentem byłby wspólny, kilkudniowy wyjazd? Parę dni wolnego można przecież załatwić, zwłaszcza, jeśli to taka wyjątkowa sytuacja. Przez wzgląd na osobisty sentyment - przyznam szczerze - polecam wyjazd do Krakowa:) Jak dla mnie, nie ma bardziej uroczego i romantycznego miejsca:) Z kolei na nocleg polecam zatrzymać się w hostelu Aston. Jest zaraz przy Rynku, do tego ceny są atrakcyjne, a atmosfera bardo przyjazna. Wydaje mi się, że w sam raz:)

Gość maxxxxxxxxxx w
kup mu nakładke wibracyjną dziwko

Gość BrodekBrodwaka
Super pomysł polecam bo sam taki dostałem prezent od mojej dziewczyny i mogę powiedzieć że jestem zadawolony w 100 ptocentach:)))))

zalezy jak daleko od siebie mieszkacie,ja mojemu(co prawda na 22 urodziny)sama upieklam tort i pojechałam do niego z tym wypiekiem w ksztalcie serca,tylko ze my mieszalismy jakies 25 km od siebie