Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnawsieci2223

mąż w delegacji ..a ja nie tęsknię

Polecane posty

Gość samotnawsieci2223

Moj mąż wyjechał w delegację na m-c czasu. Wraca co wekend. Mysłałam że będę tęsknić. Ale to trwalo tylko przez parę dni. W chwili obecnej jest mi dobrze bez niego. Tak mijają nam dni - mnie i naszej coreczce która ma 4 latka. Mam troche spokoju..nie ma kłótni...jest spokój mogę poczytac książkę pobawic sie w spokoju z córeczką. Nie słyszę jego krzyku... Jest mi lepiej..czy świadczy to że nie powinnyśmy być ze sobą?? Nawet rozmowy telefoniczne nas nie zbliżają. Raczej sa to dziwne zdawkowe informacje lub kłótnie oczywiście. On zaczyna mnie denerwować. Nie zależy mi żeby wrócił na weekend....

Gość samotnawsieci2223
mam sobie poszukac kochanka?

nie to normalne że tak naprawdę człowiek czasem chce pobyć sam ze sobą i w zasadzie to mu dobrze jak kogoś parę dni nie ma ;) to tak jak z dziećmi, które oddajesz na wakacje np do dziadków;) niby tęsknisz- a z drugiej strony odpoczywasz

Gość też tak miałam
to oznaka że związek był pomyłką Teraz siedzisz tylko dla córki i własnego bytu z nim. ale jak córka pójdzie do szkoły to będziesz musiała isc do pracy. Wtedy sie okaże czy męża będziesz jeszcze potrzebowała Alimenty wystarczą....

Gość samotnawsieci2223
TEN DRUGI WPIS TO NIE JA!!!!KTOS SIĘ PODSZYWA

ups - nie doczytałam ostatniego zdania Nawet rozmowy telefoniczne nas nie zbliżają. Raczej sa to dziwne zdawkowe informacje lub kłótnie oczywiście. On zaczyna mnie denerwować. Nie zależy mi żeby wrócił na weekend.... wiesz co- może po prostu przydałaby się wam mała rewolucja w domu- skoro wyraźnie ni możesz nacieszyć się przestrzenią życiową?

Gość beautiful things
nie ... nie rozwalaj rodziny

Gość też tak miałam
nie kochanek jest potrzebny ale dobry przyjaciel...moze być ( i to najbezpieczniejsze) żonaty facet.

Gość beautiful things
Ok ok :P

Gość beautiful things
heh :P nawet żonaty może stać sie kochankiem ;]

Gość samotnawsieci2223
a jak przyjacie mnie pociaga na milosc? Sama juz nie wiem

Gość samotnawsieci2223
do "tez tak miałam" - jestem osoba nie zależną, pracuje w wolnym zawodzie. Mojai męża pensja są porównywalne. Nie oczekuje od niego i nie jestem z nim dla pieniędzy.

Gość też tak miałam
czy Ty nie masz poczucia odpowiedzialności? Sama masz świadomość czego Ci brak.... Znajdziesz to czego Ci brak w domu. Nie niszcząc sytuacji domowej. Każdy ma prawo do radości! Mówi z własnego doświadczenia.... to trwa szczęśliwie do dziś! Obie rodziny zadowolone.... koniec z kłótniami

Gość samotnawsieci2223
POSTY WYŻEJ TO NIE JA. MASZ ZABAWĘ ŻE SIE PODSZYWASZ PODEMNIE. ZMIEŃ PSEUDONIM PROSZĘ

Gość też tak miałam
przepraszam. odchodze nie lubie zabawy

Gość samotnawsieci2223
do "tez tak miałam" o co chodzi z ta odpowiedzialnością? jestem osobą odpowiedzialna dlatego nie chcę żadnedo innego mężczyzny ktory zastąpi mi męża- jeśli proponujesz mi kochanka

Gość samotnawsieci2223
dziękuję za rozmowę chociaz krótką ;(

Gość samotnawsieci2223
szkoda że temat sie uciął. Chcaiałm poznać odczuciainnych kobiet w podobnej sytuacji..

Gość samotnawsieci2223
skocze do sasiada bo jest super gosc! Mysle ze jak mi zrobi dobrze to zapomne o wszystkim

Gość samotnawsieci2223
BARDZO ŚMIESZNE!! REZYGNUJE Z TEGO FORUM..BO MAM PRZESLADOWCÓW

Gość samotnawsieci2223
zakonczylam ten temat super palcuwka......zrobil to listonosz Zenek bo sasiad w pracy