Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z ikrom

Faceci powinni byc ulegli kobietom wtedy my nie bedziemy strzelac fochów

Polecane posty

Gość dziewczyna z ikrom

proste prawda ? :-p

Gość dziewczyna z ikrom
kocham sranie do ryja

Uległość wobec kobiety to prosta droga do zostania pantoflarzem i początek końca związku :)

Gość dziewczyna z ikrom
tez lubisz wcinac kupsko?

Gość ****ASIA****
nie zgadzam się, mnie nie kręcą ulegli faceci :classic_cool:

Gość wfwew
Jak chcesz uleglego faceta to sobie takiego znajdz, ale nie wmawiaj wszystkim ze musza byc tacy.

Gość ****ASIA****
uległy to może być piesek, choć i on powinien mieć charakter i być czasem niegrzeczny

Gość powiem ci
facet bez charakteru bleeeeeeeeeeeeee

Gość qtaseq
"...uległy to może być piesek, choć i on powinien mieć charakter i być czasem niegrzeczny..." i mieć pałkę policyjną ? :classic_cool:

Gość wfwew
No tak wiekszosc kobiet nie chce uleglego mezczyzny, ale jak maja juz takiego niepokornego to wszedzie wylewaja zal. Moze tak sie zdecydujecie ?

>> Moze tak sie zdecydujecie ? To taki sam paradoks jak z draniami - ranią, kłamią, mamią i zwodzą, a mimo to i tak baby za nimi latają, mimo iż pod dostatkiem mają tych bardziej ciotowatych, co to są na kazde ich skinienie :o

Gość ****ASIA****
eee,generalizujesz,nie wszystkie się żalą, zawsze najlepsza jest rozmowa w 4 oczy. ** co ma pałka policyjna do psa bo jakoś nie zakumałam? :classic_cool:

Gość dziewczyna z ikrom
jestescie porabani

Gość wfwew
No dobra 80 % sie zali.

Gość ****ASIA****
sama jesteś porąbana, kup sobie psa jak chcesz mieć kogo tresować

Gość wfwew
ASIA masz racje facet to facet. Kobieta jest od sluchania a mezczyzna od mowienia. Tak bylo jest i bedzie. Amen.

Gość ****ASIA****
WFWEW- no chyba troszkę poszedłeś w drugą stronę,powinno być pół na pół:)

Gość wfwew
Napisalem to troche ironicznie. Nikt przeciez nie chce miec kobiety bez swojego zdania. Ale ja i tak twierdze ze to mezczyzna jest glowa rodziny :D

Gość ****ASIA****
ano zgodzę się:) mężczyzna głową, kobieta szyją hihi :classic_cool:

Gość subtelny romantyk
autorka topicu jest tak zadufana w sobie ze nie jest tegoswiadoma ze jak tak bedzie strzelac fochy to facet znajdzie sobie inna.Facet_ jw dwoch słowach opisał to w swooim poscie a a dlatego ze facet kiedys sie wk.... i zignoruja taka rozkapryszona bestię .i potem bdedzie płacz oraz lamenty ale zamiast porozmawiac to sie woplało focha strzelić.ale coz .Wsze fochy wasz wybór.

Gość Kręci mnie to
Zgadzam się że faceci powinni być ulegli kobietom , ot kiedy stałem sie uległy moja Żona jest inna ,nie kłócimy się ,nie ma cichych dni.Jak przyjdzie jej koleżanka to robię IM kawę i np biorę się za prasowanie, ONE piją kawę ,palą papieroski ,plotkują i rozmawiamy sobie.Nauczyłem się stylizacji paznokci to robię paznokcie NIUNI i jak trzeba JEJ koleżankom.Ostatnio byliśmy miesiąc u ŻONY MATKI i tam też sprzątałem prałem,jak robiłem ręczne pranie to poprosiłem TEŚCIOWĄ żeby dała swoje rzeczy do prania, jaka to różnia wyprać parę majtek mniej ,albo parę majtek więcej i tak piorę.W soboty lub w niedzielę wstaje rano cichutko żeby nie obudzić NIUNI,robię śniadanie,kawę i całując JEJ stopy na dzień dobry zapraszam na śniadanie.Czasami kupuję JEJ kwiaty ,klękam na kolana wręczam kwiaty i pytam czy jest zemnie zadowolana , czy mam być jeszcze lepszy,ale jest okey.Teraz często ŻONA daje MI dupy,bo jest spokój w domu,nie kłócimy się ,nie wyzywamy i NIUNIA nie jest zmęczona.Wiele ludzi wie że jestem taki ,niektórzy się śmieją inni zazdroszczą ŻONIE takiego MĘŻA

Dawno nie widziałem dziewczyny dosłownie i w przenośni z jajami, jak znajdę to będę jej służył do końca mych dni, jak są i takie co także szukają to chętnie pogadać petrefemboy.hellopl.com :-)

Gość gość
W 21 wieku coraz mniej kobiet ! wiekszosc scieta na krotko , meskie ubrania nosza , pala , pija , przeklinaja az sie zygac chce i te ich wymagania jakby same pieknosciami byly haha :D Ulegac facetom a to dobre narazie to my faceci jestesmy silniejsi fizycznie i bierzemy sobie co chcemy dlatego narazie to wy ulegacie nam i nigdy to sie nie zmieni !

Gość gość
Oj tam, ja sobie męża wychowałam. Patelnią przez łeb kilka razy przywaliłam, kopa w doopsko zasoliłam, wpierdziel spuściłam i łaził taki poobijany z dobre 2 tygodnie.Od razu mu się rządów odechciało.

Gość gość
a ja jak wydobrzałem po tych 2 tygodniach to żonę na łańcuch i do budy ha ha ha

Gość gość
A ja jak się zerwałam z tego łańcucha po 3 dniach, to męzowi jaja odgryzłam.

Gość gość
zgadzam się z wyżej dziś kobiety są strasznie wulgarne znacznie bardziej niż mężczyźni.