Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona ona onas ojksajkf

pomozcie!!!!!11

Polecane posty

Gość ona ona ona ona onas ojksajkf

dla was moze byc to temat jeden z miliona ale on jest dla mnie naprawde wazny... nie wiem co robic. prosze woec o niewysmiewanie sie i o zbedne komentarze bo one mi w niczym nie pomoga... mam 19 lat. zdalam juz mature, moge sie usamodzielnic, chcialam studiowac bo od wielu lat marze o psychologi... mam chlopaka. chodze z nim juz ponad poltora roku, planujemy wspolna przyszlosc. niby pieknie ale grzesiek jest rozwodnikiem ma malego synka i 30 lat... nie piszcie ze nie powinnam sie spotykac ze starszym od siebie facetem... poklocilam sie z moimi rodzicami o to, ze sie znim spotykam. teraz kiedy udalo mi sie z nimi pogodzic jest znowu wielki problem... grzesiek zapowiedzial mi ze jedziemy do stanow zjednoczonych... nie dal mi prawa wyboru, uznal to za fakt; stwierdzil ze tam mamy lepsze perspektywy, ze lepsza praca, ja nie chce wyjezdzac, chce studiowac, mam tu swoja trodzine. on chce tam jechac na stale, powiedzialam , ze chce zostac w Polsce.. on na to ze moge zostac ale juz bez niego bo on tu zostawac nie bedzie. zabrzmialo to jak szantaz... nie wiem co mnie podkuslio zeby porozmawiac z byla zona greska, beata. ona kazala mi uciekac bo tak samo ja wyciagal do USA ona zaszla potem w ciaze i jak to stwierdzila "ten psychiczny czlowiek zrobi wszystko aby utrzymac przy sobie kobiete, jeszcze go nie znasz". moze klamala? grzesiek nie raz mowil ze ona go kocha i caly czas prosi go ezby doi niej wrocil... z drugiej jednak strony kocham go chce byc z nim, ale chce zostac i sie uczyc, mieszkac w polsce... prosze o pomoc...

uciekaj od niego bo skoro woli Amerykę od ciebie to raczej świadczy o tym że kasa jest dla niego bardziej cenna niż ty