Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTAM TAK Z CIEKAWOŚCI

CZY W POLSCE POWINNA BYC ZALEGALIZOWANA MARIHUANA ?

Polecane posty

CO MYSLICIE NA TEN TEMAT ?

Gość Temat o marihuanie jest nudny
...jak flaki z olejem. Występuję niemal na każdym forum przynajmniej dziesięciokrotnie. To ja się ciebie spytam, czemu chcesz legalizować tylko marihuanę? Uważasz smakoszy LSD, grzybków, amfetaminy, opium itp za kogoś gorszego, kogo można do pierdla wsadzić?

A niech sobie będzie tylko niech nie płacą z publicznych pieniędzy za leczenie skutków wywołanych przez palenie marihuany i palącym niech nie dają praw jazdy aby nie jeździli pod wpływem

nie bo kościelny by palił w podczas mszy w kadzielnicy, i wierni by się zrujnowali kładać całą forsę na tacę, pomysł kabaretu Neo-nówka

a czy to coś zmieni ci co mają palić i tak palą... a ja osobiście jestem na nie...w życiu nie tknęłam i nie tknę żadnego typu opalaczy miękkich czy twarych

NO BO WIESZ, LSD, AMFETAMINA I GRZYBKI TO BARDZIEJ SZKODLIWE GÓWNA KTÓRE RYJA MÓZG. CZY NIE ?

Gość bvvc
"tylko niech nie płacą z publicznych pieniędzy za leczenie skutków wywołanych przez palenie marihuany" co za myslenie :o a palacze tytoniu z jakis pieniedzy się lecza? A czym oni sie roznia od palacza marychy? "i palącym niech nie dają praw jazdy aby nie jeździli pod wpływem" a pod wplywem wody to mozna 💤

Gość bvvc
miało byc wódy :P

RÓZNICA JEST, GDYZ GDYBY BYLY ZALEGALIZOWANE TO NIE TRZEBA BY BYLO SIE CHOWAĆ PO KĄTACH I CZAIĆGDZIE KUPIĆ I KABINOWAĆ. TAK POSZEDŁ BYS DO KIOSKU I SPRAWA ZALATWIONA

Jakoś jeszcze nigdy w życiu nie spotkałam palacza papierosów któremu mogłabym wmówić że ma na głowie słoik albo który by mi wmawiał że gonią go smerfy... za to raz spotkałam kolesia który uważał się za Rasta czy jakoś tak i wiem jedno to z mózgiem nic dobrego nie robi...

czemu ?

PYTAM TAK Z CIEKAWOŚCI---> TAK... BO MARIHUANE TO NIBY NIE RYJE BANIAKA :-D Jeśli już wysuwasz jakąś ideologię, to bądź łaskaw być konsekwentnym w swoim rozumowaniu. Albo legalizujemy wszystko i uznajemy, że człowiek to nie jest bydło, któremu rząd może mówić jakieś substancje psychoaktywne może łaskawie zażywać- łącznie z heroiną, lsd, grzybkami, marihuana itp... ALBO WSZYSTKO DELEGALIZUJEMY- łącznie z alkoholem i papierosami... Wyznacznik "rycia baniaka" nie jest żadnym wyznacznikiem. Więc bądź łaskaw nie popadać w istną schizofrenię poglądów 🖐️

do TEMATU O MARIHUANIE JEST NUDNYM TAKIE Z CIEBIE INTELIGENCIK ? CO NIE ? NIE SZKODA CI CZASU NA FORUM ?

Nie mój kolego z THC zamiast mózgu :-D nie szkoda. Zajmij się lepiej czymś pożytecznym- chociażby obserwacją wychodzących dżdżownic z ziemi, bo kulturalna konwersacja i wymiana opinii ci stanowczo nie wychodzi :classic_cool: 🖐️

HEHE DOBRY JESTEŚ ? MASZ DZIEWCZYNĘ ?

POZ TYM NIE PALĘ, TAK PYTAM Z CIEKAWOŚCI. PRZED CHWILĄ CZYTALEM NA WWW.WP.PL O TYM.

Gość przydałoby sie

I JESZCZE JEDNO TAKIE GRZMOTY JAK TY TO TYLKO NA FORACH SĄ WIELKIMI CWANIAKAMI. SA SOBIE OBSERWÓJ GLIZDY :-)

Nie kolego, zabawiam się z murzynem i jego wielką, obrzezaną pałą :classic_cool: Niektórzy cwaniacy (oczywiście nie mówię o sobie- jestem na to zbyt skromny :-P) siedzą teraz w biurze i za rozmowę z takimi palantami jak ty, dostają co miesiąc wypłatę. Jeśli już zaczynasz jakąś rozmowę, to bądź łaskaw oprzeć swoją swój wywód na jakiś argumentach...

OK :-) JESTEM MADRZEJSZY OD CIEBIE I KOŃCZE TE WYZYWANIE SIE. PRZEPRASZAM CIE. TO JEST FORUM I NIE KAŻDY MUSI BYC TAK INTELIGENTNY W SWYCH WYPOWIEDZIACH JAK TY.

JAK NA 12 LAT UWAŻAM ŻE I TAK WIELE WIEM. POZDAWIAM PANA --- TEMAT O MARIHUANIE JEST NUDNY I PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ.

PRZEPROSINY PRZYJĘTE ?

wszystko przemawia za tym że lepiej by było jakby była zalegalizowana. Przypomnijmy sobie czasy prohibicji w Stanach, największe gangsterskie fortuny powstały w tamtych czasach, a zalegalizowanie spowodowałoby spadek cen towaru. Jednego można być pewien, producenty maryhy nie dopuszczą do legalizacji.

Gość z nelegalu jest większa kasa
wiec mafie nie dopuszcza nigdy do legalizacji jakichkolwiek dragow:o

Gość kubastiusz
ja uważam ze marychyułana powinna by zalegalizowana ponieważ jest i będzie skuteczniejsz i niekture lekkarstwa [] dawniej to tylko marichułana i była jednym z naj bardziej korzystniejszym lekiem na zasmieżaniem bulu (znieczuleniem) wjęc jestem za zalegalizowanie niema jak marichułana nic tak nieodprężą po ciężkim dniu pracy i jest tanisza od alkocholu myze gdy bybyla zalegalizowana to by było mniej alkocholizmu w polsce i mniej roozpatów rodzin przez alkochol.

Gość JointowNiePale
Marihuana oczywiscie ze tak feta nigdy