Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 jak zwykle poszłam do łazienki, a tam ,w rurach kanalizacyjnych usłyszałam sapanie Lorda Vadera:O Hmmm:O Kręci mnie on, ale żeby aż tak??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Maj 28, 2009 kto to jest Lord Vader? nie znam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 wygógluj se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pusty worek starego onanisty Napisano Maj 28, 2009 to nie lord gupia :o to sasiad z gory wali se konia i poglos po rurach szedl :o:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 Ale to nie był odgłos plaskająco - walący tylko dysząco-charczący Lorda Vadera nikt nie podrobi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pusty worek starego onanisty Napisano Maj 28, 2009 bo to stary sasiad :P charczacy i dyszacy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 nie demaskuj mnie gupia bo Cię zgłoszę do nielubianych ników:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 Hmmm więc to musiał być chyba kominiarz, bo mieszkam na najwyższym piętrze w moim bloku, później jest tylko dach:O w sumie wdzianko podobne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Maj 28, 2009 gógle to przezytek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 ale gógle rzondzom mój luby na procesji http://www.smog.pl/wideo/22873/lord_vader_na_procesji/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 Paluchnie mam zamiaru Ci się tłumaczyć z mojego nałogu i prób jego rzucania:O Psycholug się znalazł któż to ten artuditu? wygógluje se Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 tylko urywki z Vaderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 weź skończ z tymi mieczami wczoraj o mieczach, ze niby ma mnie ukuć dziś jakiś na baterie to sygnalizuje pewne braki:O:O nie moje ,bynajmniej:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 28, 2009 yhym temate skończone:P to do pa na innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach