Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofia spod samiuśki8ch tater

Przespałam się z przyjacielem narzeczonego

Polecane posty

Gość nmnmn
grat :)

Cholera za szybko wcisnęłam enter. Mój narzeczony nigdy nie lubił dziewczyny swojego przyjaciela, co mnie bardzo dziwiło, bo choć dziewczyna do pięknych nie należała (10kg nadwagi, lekki zez, poza tym większych defektów nie było), była bardzo sympatyczna i bardzo lubiliśmy jej towarzystwo, poza moim lubym. Ostatnio w firmie, w której pracuję ja i ów przyjaciel narzeczonego, nazwijmy go M. (nawiasem dzięki M. poznałam lubego) organizowano huczną imprezę wręczenie awansów, nominacji, bankiet i zabawa do samego rana. Wystroiłam się jak nigdy, mój luby wpatrzony we mnie jak w obrazek, póki nie zjawił się M. ze swoją. Początkowo nie przeszkadzało mi, że mój i ona tańczą już 4 utwór z rzędu, skutecznie pochłaniał mą uwagę M. Luby dał mi telefon do przechowania w torebce. Przyszedł sms, a że mój bawił się w najlepsze postanowiłam sprawdzić, co to za pilna sprawa- zawsze tak robiliśmy. Wchodzę w skrzynkę, a tam poniżej nowej wiadomości jedna, druga, trzecia, chyba ze 20 wiadomości od dziewczyny M., treść jednoznacznie pikantna. Rzuciłam okiem na parkiet i już wiedziałam, dlaczego tak jej "nie znosił", gierki. Pokazałam kilka wiadomości M., o mało nie oszalał, ale nic nie zrobił. Wyszeptał tylko do mnie "ślicznie wyglądasz", uśmiechnął się i pocałował w rękę, a ja już wiedziałam, że coś się święci. Zaczęliśmy tańczyć, potem wyszliśmy na papierosa i nie wiedzieć kiedy znaleźliśmy się w moim mieszkaniu.

Około 3 nad ranem obudził nas telefon mojego lubego, dzwoniła dziewczyna M., przejęta, że od 2 godzin nas szukają, a my zapadliśmy się pod ziemię. Rozłączyłam się. Telefon lubego zrzuciłam "przypadkiem" z 7 piętra. Mój narzeczony był/jest bardzo bogatym człowiekiem, ma 2 firmy, kupił mi pierścionek za 13 tys. zł, choć wizualnie szału nie było. Sprzedałam go za 8 tys. a za pieniążki wybieramy się z M. na dwutygodniową wycieczkę do Egiptu na początku czerwca. I choć parą pewnie nie będziemy, łączy nas wspaniały seks i z tego nie prędko zrezygnujemy. Postanowiłam wysłać "lubemu" kartkę z Egiptu z podziękowaniami za zasponsorowanie urlopu i uściskami ode mnie i M, szkoda, że nie zobaczę jego miny.

Gość breast +
kto sie czubi ten sie lubi, mowil ze jej nie lubi zebys nic nie podejrzewala - ot FACET!

Gość dobre ale wyślijcie
też do lubej M:-D:-D

Jesli to nie prowo, to gratuluje pomysłu autorce:) Tez bym tak zrobiła:D

Kiedyś tu przeczytałam o jednej takiej, która była zdradzana, więc przepiła pierścionek, postanowiłam iść za ciosem, nie byłam nbigdy w Egipcie, a pomysły z kafe jednak czasami są inspiracją ;)

gdzie żiwiojsz tam nie jebijosz - ruskie przyłowie, sprawdza się w życiu

góralki są yebliwe i tak mają nic nowego Pozdrowionka dla rogaczy.

Gość dobre ale wyślijcie
zastanawia mnie jedno w Twojej historii-jakim cudem ona pisała do niego te sms-y jak właśnie z nim tańczyła?

Ona wtedy nie pisała, wtedy dostał smsa od kolegi z jakąś pierdołą, od niej były niżej.

Zresztą napisałam wyraźnie: "Wchodzę w skrzynkę, a tam poniżej PONIŻEJ nowej wiadomości jedna, druga, trzecia, chyba ze 20 wiadomości od dziewczyny M., "

A do lubej M. też wyślemy, nie pomyślałam o tym :D

Gość ale ze co
wygladasz mi na te samą osobę ktora kiedys pisala jak to poszla n alotnisko sprawdzic czy jej facet byl n aspotakniu słuzbowym z jakąs laską :O myśle ze to historia zamyslona

Zapewniam Cię, że nie latam po lotniskach :D

Gość I PRAWIDLOWO

Gość zośka i dobrze zrobiłaś

Gość
dobre! ja bym niniejszym wlazla miedzy nich na parkiet, spytala, czy ona przypadkiem numerow nie pomylila, i to TYLE RAZY po czym demonstracyjnie wyszla z M., za rękę, odróciła sięn i pokontemplowała ich miny;p

Gość 8jigvbiyb
jak seks wam sluzy to co lepszego moze byc nie miej baczenia na przeszlosc 🖐️

zresztą wy głupie cepry jesteście, po co ja takim matołom opisuję to wszystko ? Zarabiacie jakieś śmieszne 1500 zł i na nic wam nie starcza, nie zadaję się z biedotą

Gość Mała15
To po chuj pusta suko tu piszesz jakaś wymyśloną historie,myślisz że pieniadze to wszystko. A sama do bogatych nie należysz skoro sprzedalaś pierścionek żeby wyjechać do Egiptu,i będziesz tu się wywyższala.

Gość Żałosna historia
prowakacja jak nic a o Tobie nie wspomnę