Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soulasdasdf

hemoroidy

Polecane posty

Gość soulasdasdf

Kiedyś już miałam hemoroidy. Ale na poczatku nie widziałam co to i miałam już jednego ogromnego koleżkę i bardzo bolał. Teraz znów czuję ale jeszcze jak flaka ale czuję,że zacznie rosnąć bo troszkę boli czy jeśli już teraz zacznę używać czopków bo czuję ból już przy chodzeniu trochę to nie urośnie bardziej? Jeśli zacznę brac czopki na nie gdy ejszcze nie jest twardy i da sie go wlozyc na miejsce? Prosze o rade ;/

Gość alkala
spróbuj domowym sposobem.smaruj maścią ichtiolową.pomogło. Zycze zdrowia

Gość Franek w Kimonko
polecam magnetoplag, nie mylić z zabawką z seksszopu !! http://e-dymek.com/magnetoplag-polfa-%C3%82%C5%81od%C3%82%C5%B9-skuteczna-terapia-w-leczeniu-hemoroid%C4%82%C5%82w-p-146.html

Gość hugug
masc ichtiolowa, rzeczywiscie. 2 zł bez recepty. jest na cos innego w opisie. Czasem miewam hemoroidy - kupowalam jakies masci, czopki rózne (Hemorectal, emożel, procto-glyvenol czy podobne), ale ostatnio przez 2 tygodnie kuracji - żadnej poprawy! coraz gorzej! i znalazłam info o masci ichtiolowej - i po paru godzinach - kolosalna poprawa!!!! wyleczyłam sie skutecznie i bezproblemowo. Tylko uwaga - brudzi bieliznę tak, ze sie nie spiera!

Gość hugug
masc ichtiolowa, rzeczywiscie. 2 zł bez recepty. jest na cos innego w opisie. Czasem miewam hemoroidy - kupowalam jakies masci, czopki rózne (Hemorectal, emożel, procto-glyvenol czy podobne), ale ostatnio przez 2 tygodnie kuracji - żadnej poprawy! coraz gorzej! i znalazłam info o masci ichtiolowej - i po paru godzinach - kolosalna poprawa!!!! wyleczyłam sie skutecznie i bezproblemowo. Tylko uwaga - brudzi bieliznę tak, ze sie nie spiera!