Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffiłkowa

duży biust

Polecane posty

Gość ffiłkowa

Jestem posiadaczką dość duzego biustu, jest to jednak udręką jeśli chodzi o zakup biustonosza, bądź kostiumu kąpielowego. Właśnie byłam dziś oglądać stroje i sie załamałam, ponieważ miseczki na samej fiszbinie nie trzymają mi go wystarczająco i biust sie rozlewa na boki, natomiast te z dodatkowymi wkładkami z pianek powodują że biust wydaje sie jeszcze większy niż jest w rzeczywistości. Czy ma któras z was taki problem? jeśli tak to podzielcie sie swoimii doświadczeniami i poradźcie jaką wybrać "górę". I czy może któraś kupiła strój na allegro? są tam napradę piękne , specjalnie na duży biust, jednak boję się czy też piersi nie będa sie rozlewać???? mam rozmiar 80D

Gość ojjjojjjojjj
80d to nie jest duzy biust. Sama mam takowy i nie jest monstrualnych rozmiarów... nie przesadzaj :) Moze twój "problem" polega na tym, że masz dobraną niewłaściwą miseczkę.

Gość ffiłkowa
nie powiedziałam że jest monstrualny , tylko dosć duży, bo chyba przyznasz mi rację, że do małych nie należy. A jest to dla mnie kłopotliwe, bo w zasadzie od niedawna mam taki rozmiar. Dotychczas nosiłam 75B i stroje kapielowe kupowałam gdzie popadło, bez przymierzania, wszystko pasowało, bo piersi były jedrne i uniesione do góry, bez "wspomagaczy". A teraz???? dla mnie jest to duża różnica

Gość cała prawda cycniki
heh stare ale warto rozmawiać na te tematy

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto przez praskę na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza

Gość heheh tu temat roku
kolejna tepa oślica co sie źle mierzy , więcej dosadnych postów to może przestaną straszyć takie krowy z paskudnymi obwisłymi cycami po ulicach

Gość to ja facet prawdę powiem
latem to mam wrażenie że chyba 99,99% polek ma źle dobrane biustonosze co wam po drogich markowych stanikach jak się nawet baby zmierzyc nie umiecie wasza sprawa wiem ale zróbcie przysługę dla facetów nie pokazujcie się w dzień latem w koszulkach , bo jak patrzymy na wasze obwiśniete cyce z wrzynającym się tu i tam ,widocznym spod koszulki to bardziej nam się Tomek Jacyków podoba i chcemy zostac homo ,jest to obrzydliwe i wcale nie jest seksi źle ubrany obwisły cyc w opiętej bluzce albo obwisły cyc bez stanika w opiętej koszulce blehh fujjj lepiej sie schowajcie

Gość cycki pomocy ratunku
wiem ,że podbijam ale jak to jest z tymi producentami czemu np 34G truly you, M&S jest dobre a we frei to juz 2 rozm za mało np w takim rio , w polskich to juz całkiem loteria raz to 75 G leży idealnie a raz nawet 75I jest małe , czy poda ktoś kolejność wilekości miseczek u producentów albo jakies porównanie zrobi??

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
parix87, przestań ze spamem tego żałosnego sklepiku :o