Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anittta

GINEKOLOG-prywatnie czy na NFZ???

Polecane posty

Gość anittta

Jakie macie zdanie, lepiej chodzic do ginekologa i placic za wizyte czy na NFZ? Ja ide teraz 1 raz prywatnie ale mam watpliwosci czy warto placic za cos co moge miec za darmo. Jakie sa wasze opinie?

Gość edziowa22
gdybym miala mowic o swoim przypadku to wybralabym prywatnego na pierwsza wizyte szczegolnie, wiec jesli masz kaske lepiej idz prywatnie

Gość edziowa22
ja zaluje ze nie poszlam pierwszy raz prywatnie

Gość kotka222
wszystko zalezy od lekarza, mozesz trafic prywatnie na chama a panstwoym osrodku na milego lekarza i na odwrot. jesli nie masz jakis specjalnych dolegliwosci i idziesz np po to zeby ci przpisala tabletki to nie ma potrzeby isc prywatnie i wydawac 60 zl na wizyte.

prywatnie-nie mam zbyt dobrego doswiadczenia z panstwowymi a prywatnie mozna znalezc w przyzwoitej cenie. Ja mialam kobiete, ktora prowadzila mi ciaze i brala 70zl za wizyte a wiem, ze kolezanka ok.3 lat temu placila juz 120zl wiec trzeba szukac

Gość anittta
nie mam dolegliwosci ale wole miec wszystkie badania, wlacznie z usg piersi wykonane zeby spac spokojnie

Gość rrrttttgg
ja chodze NFZ ale wczesniej zrobilam rozeznanie do kogo warto pujsc a kto jest zwyklym hamem. narazie szkoda mi kasy tym bardziej ze u mnie czesc lekarzy kilka godzin przyjmuja w przychodni kilka godzin maja dyzury w szpitalu a takze maja swoje prywatne gabinety i wtedy sie placi.jak bede w ciazy wtedy bede chodzic prywatnie

Gość kotka222
ale u prywatnego za usg, ctologie i inne badanie zaplacisz oprcz wizyty i tak

Gość rrrttttgg
i jak chce badnia to mi je robia.nie place 100 zl za usg czy za cytologie.duzo kasy taka prywatna wizyta 100 zl usg 50 cytologia 50 wizyta

Gość hanka szklanka
ja wole prywatnie, mam porownanie i prywatnie jestem traktowana lepiej