Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca wiedzieć

L4 - wystawianie wstecz, nakładanie się dni

Polecane posty

Gość chcąca wiedzieć

Witam mam ciągłość L4 od ponad dwóch tygodni, sęk w tym że kończy mi się w sobotę, a do niedzieli trwa moja umowa o pracę, Czy jeśłi jutro pójdę do lekarza i da mi l4 od soboty i nałoży się jeden dzień to czy jest to problem, lub czy jak pójdę w poniedziałek to lekarz moze mi wystawic l4 od niedzieli? prosze o odpowiedź

Gość wstecz ci nie wystawi

A dlaczego ma nie wstawić wstecz? Myślę, że to zależy od lekarza.

Gość chcąca wiedzieć
nawet jeśli przychodnia w niedziele nie pracuje?

Gość chcąca wiedzieć
sęk w tym ze ja zdrowa nie jestem, mam nawet skierowanie do szpitala, ale nie moge teraz iść

No nie wiem...ja np.: mam taka sytuację, że cierpię na migreny z aurą. Jak dostanę ataku do do pracy nie jestem w stanie iść, ale do lekarza też raczej nie. Idę dopiero wtedy, kiedy doje do siebie i bez problemy dostaję np.: w środę zwolnienie za wtorek i poniedziałek.

Gość chcąca wiedzieć
kurde dzowniłam prywatnie do jednego, powiedział ze nie da mi od niedzieli tylko od poniedziałku, w takim razie jeden dzien musiałby sie nałożyć :/ jeśłi poszłabym od soboty

Gość baarbapapa
idziesz w sobotę i prosisz zwolnienie OD NIEDZIELI ( dają) albo idziesz w poniedziałek rano i też daja od niedzieli... trafiłaś na jakiegoś złośliwca.. Ale za zwolnienie po zako0ńczeniu umowy płaci zus i masz jak w banku, że ci to zwolnienie skontrolują, więc żeby to miało ręce i nogi sie postaraj

Gość chcąca wiedzieć
kontroli się nie boję, mam niestety dwa symbole choroby, obie nadające się do leczenia chirurgicznego , więc nie powinno być kłopotów

Gość ja tak uważam...
mnie kiedyś bez problemu wystawił z datą dzień wcześniejszą jak poprosiłam nie było żadnego problemu