Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby nie taka jeszcze stara

Mam 29 lat ale czuję że moje ciało i twarz po prostu więdnie

Polecane posty

a jednak nie tylko wyglądam gorzej ale i czuję że organizm też już nie ten co 10 lat temu. Czy można próbować się jeszcze jakoś odmłodzić ? Oczywiście operacja plastyczna nie wchodzi w grę.

Gość kliknijNAmnie
pozdrawiam wlasnie zalozylam podobny temat i jestem w tym samym wieku ach fajnie byloby sie zestarzec jak Demi Moore ;)

Sorry. Nie zauważyłam że ktoś niżej założył bardzo podobny topik i o dziwo w dodatku jest w tym samym wieku.

Gość geny geny geny geny geny geny

Gość ło matko...
dziewczyny, co się z Wami dzieje????!!!! Ja mam 32 lata, a czuję się o wiele piękniejsza niż 10 lat temu i wcale nie chciałabym wracać do przeszłości!!! Chyba jakiegoś doła podłapałyście, że takie rzeczy piszecie ;) Pozdrówka! 🖐️

chyba myslimy jednoczesnie. Hehe.. Dzięki. Pozostaje mi przerzucić się na ten drugi

Gość jak czytam takie
wypociny to noz sie w kieszeni otwiera zeby czuc sie młodym i wygladac na młodą osobe trzeba w siebie zainwestowac kosmetyczka, fryzjer, zmiana imiczu :Pjakis modny sportowy ciuch , lub szalowa kiecka , buty na obcasie i przede wszystkim usmiech na twarz i optymizm nie wiele potrzeba zeby czuc sie fajnie i seksi , tylko trzeba chciec a nie saisc i płakac

Gość kliknijNAmnie
haha no taki zbieg okolicznosci hop hop moze tu jest wiecej zatroskanych objawami 29latek??

Gość ia
no to dołączam do was mam ciut więcej lat ale problem ten sam, coś mi się wydaje,że jest on raczej natury psychicznej :((

No własnie nie rozumiem 30-latek które piszą że czuja się piękniejsze niż 10 lat temu. Przecież to taki czas że ciało zaczyna tracić jędrność i skóra twarzy zaczyna być bardziej zniszczona więc jak mozna się czuć piękniejszą ? Serio nie rozumiem tego, choc niejedna już pisała podobne rzeczy

Gość kliknijNAmnie
lo matko :), ha ha widzisz mialam nadzieje ze sie odezwie taka jak ty co to powie ze czuje sie mlodziej niz kiedys i nas zbeszta za negatywne myslenie od jutra planuje joggingowac i kto wie moze.. poczuje sie mlodsza?

Gość kliknijNAmnie
ia na pewno psychika ma na to wplyw ahh chyba sobie utne drzemke...zarwalam nocke wczoraj i moze dlatego takie oplakane skutki widze w lustrze, moze jutro bedzie lepiej

Gość ia
ale się zawiesza :((

Gość kliknijNAmnie
niby nie taka jeszcze.. moze to wlasnie chodzi o to nastawienie? im jestes starsza tym bardziej pewna siebie, wiesz czego chcesz, nie obchodzi cie juz tak opinia innych ludzi, czujesz sie lepeij w swojej skorze, i mimo ze sa oznaki starzenia czujesz sie mlodsza poza tym wiesz jak sie ubrac, w czym ci dobrze, masz w koncu doswiadczeni eksperymentow w tym jak podkreslic swoja urode,figure itd

Gość ia
a co w nocy będziesz robiła , znów zarwiesz...poćwicz lepiej lub weź kąpiel -fakt ,że wysusza skórę ale odpręża przy tym :)

Gość kliknijNAmnie
moze po prostu niepotrzebnie tak mocno sie przypatrujemy sobie w lustrze?

Gość ja mam 32 lata a daja
mi gora 25 wiec chyba nie jest tak zle. mi tez sie wydaje ze teraz wygladam korzystniej niz 10 lat temu

Gość kliknijNAmnie
ia,:) litosci ja spalam tylko godzine a ty mi juz cwiczyc kazesz napisalam ze za joggingowanie biore sie od jutra:P a kapieli se nie wezme bo mam niestety tylko prysznic aha wiecie co przed chwila wyczytalam? zeby nasmarowac twarz oliwka (pzez kilka dni i wtedy ponoc wtedy nabiera blasku )

Gość ia
jak mi chce to wyglądam super ale fakt jest taki,ze coraz rzadziej mi się chce, kiedyś to się wyglądało czy się chciało czy nie z racji wieku oczywiście , lenistwo mnie zmogło i tyle :)

Gość kliknijNAmnie
cofnij! przez ta zarwana nocke zaczynam bredzic.. nie oliwka tylko oliwa z oliwek w sumie czemu nie? podejrzewam ze brdziej skutczne niz niejeden krem, zeby tylko jakies niespodzianki po tym nie wyskoczyly

ja tez mam 32 lata od 2 dni i czuje sie i wygladam lepiej niz 10 lat---i to nie tylko moja opinia--ale wydaje mi sie , ze to kwestia podejscia i sposobu bycia......, A tak swoja droga w wieku 29 lat czuc sie staro.....ehh dziewczyny dziewczyny

Gość po 40
A ja mam 45 a najpiekniejsza byłam między 36 a 43 rokiem zycia. Około 40 miałam największe branie u facetów i to o wiele młodszych. Teraz mam 45 lat i dopiero teraz widzę oznaki starzenia np. drobne zmarszczki pod oczami jak sie mieje czy cellulitis ale to normalne i się nie martwie.

Gość ia
no to biegnę do kuchni ;)

Gość kliknijNAmnie
no to wyglada na to ze te 32 lata to jakis magiczny wiek jest...nie pozostaje mi nic innego jak poczekac jeszcze z jakies 3 lata zeby poczuc sie lodsza :)

Gość kliknijNAmnie
*mlodsza

Gość ia
od 2 dni popijam duże ilości wody mineralnej aby nawilżyć i ujędrnić się od środka , czekam na efekty :p

Gość ia
kliknijNAmnie ja mam 33 i jakoś tak nie jestem sobą zachwycona

Gość kliknijNAmnie
a czy te pojawiajace sie kurze lapki mozna jakos no jak nie zlikwidowac to chociaz zlagodzic? moze jak bede sie smarowala 15 razy dziennie (uff )kremem nawizlajacym( albo oliwa z oliwek :P )to mi troche zlagodnieja?

Gość kliknijNAmnie
ia, zauwaz ze PO 40 napisala, ze najpieknijesza sie czula w wiku 36 - 40 lat, wiec moze tez tylko trzeba poczekac tych 3 lat ;)

Gość kliknijNAmnie
ia, a jak dlugo pijesz i ile hektolitrow w siebie wlewasz?