Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pixi dixi

PROSZE WAS O POMOC!

Polecane posty

Gość pixi dixi

zastanawia mnie jeden fakt. od tego poniedziałku rusza rekrutacja na niektórych uczelniach. w regulaminie pisze ze podczas rejestracji elektronicznej pod ręką powinno się mieć dowód osobisty i świadectwo dojrzałości. jednakże świadectwo dojrzałości/maturalne otrzymamy dopiero pod koniec czerwca. wobec tego w jaki sposób ja mogę się zarejestrować skoro nie mam ze sobą świadectwa maturalnego. czy w takim razie ja muszę poczekać z rekrutacja elektroniczna aż do końca czerwca? po drugie w regulaminie Uniwersytetu Pedagogicznego w Krakowie(do którego składam papiery) pisze iż będą przeprowadzane jakieś konkursy świadectw, rozmowy kwalifikacyjne i egzaminy. Ja w okresie rekrutacyjnym (czerwiec-lipiec-sierpień) wyjeżdżam za granice do pracy. to w takim razie czy ja będę mogla starać się o przyjecie mnie na te uczelnie? jeżeli nie przyjdę na rozmowę?(w broszurze odnośnie kierunku geografia i TiR nic nie pisze na temat rozmów kwalif. a na innych kierunkach to pisze. to w takim razie będą oni prowadzić te rozmowy) sorry ze namieszałam troszkę ale nie rozumie tego regulaminu dlatego pisze do was o pomoc!

Gość nerwcia natręctw
jeszcze dziesięć topików załóż 😴

Gość pixi dixi
sorry ale jak nikt nie pisze to ja nie bede czekac wieki. dlatego pisze wiecej topikow. poza tym prosze o pomoc, a nie o krytykowanie mnie!

Gość navy seals
po to istnieje metoda podbijania, żeby jeden topik był widoczny cały czas. a ty robisz burdel. jak potrzebujesz pomocy to po to jest numer telefonu do dziekanatu, żeby tę pomoc otrzymać 💤

Gość pixi dixi
nie znam tej metody podbijania tak wiec zbedne komentarze zachowaj dla siebie!

Gość navy seals
dobra, nie mam pytań :o🖐️