Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotany

Zostawiłem Ją żeby odpocząć

Polecane posty

Gdybyś naprawdę ją kochał dałbyś jej spokój i pozwolił być szczęśliwą nawet jeśli nie byłaby z Tobą

Gość tere fere tere fere
myślący urzędas....

Gość zdruzgotany
chyba od funduszy europejskich, to ile on może zarabiać? grosze, co on jej może zaoferować? auto na raty i mieszkanie z mamusią

Gość tere fere tere fere
a Ty co możesz jej zaoferować?

Może jej zaoferować to czego Ty nie mogłeś i nigdy nie będziesz mógł... A mianowicie uczucie i poczucie bezpieczeństwa na które z pewnością zasługuje

Ktoś wyjeebał we wszystkie otwory twoja niedoszłą loche, ona obrabiała mu pęto i chliptała jego ejakulat, a ty jeszcze chcesz z nią być? :o

Gość zygmunt idz na dział
dla czubów

Gość zdruzgotany
czy ty wiesz co to k***a miłość, mogłaby mieć 10 nawet Ja tylko chciałem sobie poszaleć, ale zawsze ją kochałem i myślałem o niej co robi i czasami dzwoniłem a nawet pod pracą wyczekiwałem żeby ukradkiem ją zobaczyć. Z drugiej strony chciałem wolności

Gość tere fere tere fere
i znów Kala :) :)

Gość zdruzgotany
ona jest bardziej niż świeta i sie od niej odpierdol, zaden lachon, porządna dziewczyna. Jak bylismy osobno nie miała nikogo z nikim się nie spotykała a tu taka "niespodzianka"

Gość tere fere tere fere
a wogóle próbowałeś się z nią kontaktowac po tym co sie dowiedziales?

Gość ciekawa jestem bardzo bardzo
dobrze zrobila.. fajna mi milosc. zostawiac wracac bo sie chcesz wyszles.. i co?jak znudza ci sie imprezy panienki i jak sobie poruhasz inne to co?wracasz do tej swojej milosci wielkiej i oczekujesz od niej zeby czekala na ciebie hahahah a ty sobie uzywasz w najlepsze!! bardzo dobrze zrobvila!! mam nadzieje ze nie wroci do ciebie nigdy i ze jest z tamtym szczesliwa!!!

Gość zdruzgotany
jeszcze nie, dopiero sie o tym dowiedziałem dzisiaj ja pierdole, nie wierze, może jutro pod prace pojadę, nie wiem musze pomysleć na razie gonitwa mysli

Gość tere fere tere fere
najpierw zapanuj nad emocjami....i przemyśl to sobie i zastanów się co chcesz, czego oczekujesz po tej rozmowie....bo znów coś zrobisz pod wpływem emocji i podejmiesz zbyt pochopną decyzję..... Złość, żal, smutek są złymi doradcami

Sprawiles, autorze, ze na mej twarzy pojawil sie z dawna oczekiwany usmiech. :D Rozbawila mnie ta historia do lez. Jestes po prostu boski ! [naley Ci sie - 🌼] Nic wiecej nie bede pisac bo szkoda mi przerywac tej \"tworczej mysli\" faceta, ktory \"chce odpoczac\" ;)

Gość Dziewczynka z zapalkami
Zostawiłem Ją żeby odpocząć..........no to odpoczales na zawsze. Ciesz sie a nie tutaj ludziom glowe zawracasz a nastepnym razem jak powieje Ci nuda to sie zastanow,bo historia lubi sie powtarzac.

Gość zdruzgotany
dzwoniłem na stacjonarny ale pewnie w chacie nikogo nie ma a ja na dodatek znalazłem jej zeszyt z przepisami kulinarnymi:( dzięki za rady, chyba muszę to przemyśleć jak to rozegrać. Wiem jedno kocham i nie odpuszczę! Jesli nie uda mi się teraz to rozwalę im ten ślub i koniec. Albo posunę się dalej

Gość a ja nieeeeee
buhaha, cham z ciebie i frajer :P teraz nagle sobie uświadomiłeś, że ją kochasz, chciałeś tylko poszaleć, nie rozśmieszaj mnie. jak ty sobie ruch.... na prawo i lewo to co ona miała czekać wiernie i wybaczyć? rzygać się chce, nie zasługujesz na nią chamie, teraz sobie przelatuj laski do woli, a od tej dziewczyny się odczep, zostaw ją w spokoju egoisto, myślisz tylko o sobie :o a co ty sądzisz, że ile ona miała być zaparzona w ciebie? w końcu pewnie poznała kogoś wartościowego a nie chama, który ma zbyt wysokie mniemanie o sobie :o przepraszam za wulgaryzmy, ale nie przychodzi mi nic innego na myśl, nie cierpie takich chamów, co to uważają, że wszystko im się należy :o

Gość lalalaoaiaj
nic nie zrobisz bo sprawa już się rypła - nie kumasz gamoniu , że ona się przespała z innym bo miała dość czekania na takiego złamasa jak ty i ma z nim dziecko?? Biora ślub a ty wyskakujesz z jakimisoświadczynami... to nic nie da- za późno i pogódź się z tym a ślubu im i tak nie rozwalisz bo jak niby?? Pójdziesz pod kościół i zrobisz z siebie idiotę tylko - dostaniesz w zęby od pana młodego i będzie ci potem głupio - obudź się - to już jest koniec

Gość lalalaoaiaj
"rozwale im ten ślub" ... hahahaha dobre

Gość Arnawi
heh, byłeś z kimś i nie miała pretensji, jak mieliście przerwę. to bądź teraz równie wyrozumiały i też nie miej pretensji, że ona kogoś ma. przecież teraz też mieliście przerwę....