Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnaaa

Paluszek w meskim tyłeczku?

Polecane posty

Gość onnaaa

No to tak jak w temacie... drodzy panowie co o tym sądzidzie... skoro pania to sprawia przyjemnosc to wam pewnie tez? Chciałabym zobaczyc jak moj facet na to zareguje ale troche sie boje.... przeciez to nie musi swiadczyc zaraz o jakis jego pedalskich zapedach... prawda?

Gość trenerGrubasow3
jak to nie skoro bedzie go podniecac palec w dduuupiee to rownoznaczne jest to ze kuuutaass w dupie tez bedzie go podniecac..

Gość onnaaa
ale skoro to jest podniecajace ...to czemu tego nie robic...? Przyjemnosc ta nie daje mu przeciez inny facet. Własnie tego nie rozumiem, faceci cos sobie wbija do glowy i koniec...

Gość fdsvdf
wcale ze nie, to sprawia przyjemnisc i facetom i kobietom i tyle, mozna lubic tylko palec a penisa w dupce juz nie, a mozna lubic i to i to i tyle... ja sie z moim facetem tak bawie i on jest 100% hetero wiec :d nie widze w tym nic gejowqskiego

Gość ia
szkoda słów

Gość ia
to zbadaj mu przy okazji prostatę - taki z tego będzie pożytek hahahah

Gość trenerGrubasow3
to sie baw tylko niezdziw sie jak mu sie spodoba a poczasie znudzi sie juz mu ten paluszek i bedzie szukal mocniejszych wrazen i bedzie szukal jakiegos wielkiego twardego falusa...

Gość onnaaa
osoba z gory uprzedzonym podziekuje... sprawiamy sobie przyjemnosc i chce sprobowac tez tego bo a noz widelec mu sie to spodoba... ale nie wiem jak i czy zaczac... :D

Gość onnaaa
watpie... ale to znudzenie to moze byc wszystkim... tak samo kobieta moze sie znudzic 13cm i szukac 20 jesli juz tak glupio rozmawiamy...

Gość sprobuj
wsadzic mu noz albo widelec

Gość trenerGrubasow3
albo cala stope... a jak twoj typ ma 13cm to sie nie dziwie ze chcesz mu palce wtykac

Gość onnaaa
nie mowie ze ma 13 :P dałam przykład. Ok rozumiem ze Was to nie kreci i juz... czekam na inne opinie :)

a ja bardzo lubie gdy moja kobieta zabawia się moim rowkiem. gdy go liże, wkłada palce. zajebiste uczucie mieć palec podczas orgazmu. a już sięgam niebios podczas hiszpana w odwróconej pozycji. posuwam piersi a międzyczasie dziewczyna liże mi jajka i dziurkę. orgazm wtedy też mam nie z tej ziemi. :)

Gość trenerGrubasow3
ty nie badz taki figo fago... hehehe :)

Gość lubiany
dobre dla gejów a nie dla facetów, że kobiecie się wsadza to normalka ale że facetowi to porażka