Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka-wredotkaaaaaaa

on nie chce ślubu..

Polecane posty

Gość słodka-wredotkaaaaaaa

powiedzial mi, ze wezmie ze mna slub jak wpadniemy.....Nie kocha , nie ma mnie na powaznie jak to rozumiec? kochac mnie raczej nie kocha...nigdy mi tego nie powiedzial....juz troche jestemy razem, oswidczyl mi sie jak bylo podejzenie ciazy i slub za meisiac, ale jednak to byla zmylka wciazy nie jestem, wiec autoamtycznie oswidczyny uniewaznione (nawet mi pierscionak nie dał :) )

myślę, że to taki typ, który sam sie nie da i woli, żeby los zdecydował za niego. :)

Gość no a ty chcesz slubu
w takim układzie? przeciez to nie bedzie dobre małzenstwo.

Głupi. Nie powinien deklarować, że po wpadce się ożeni. Po takich deklaracjach wpadka ma 100% szans zdarzenia się. Poza tym... W dzisiejszych czasach mężczyzna nie powinien się żenić.

Gość taka tam jedna.....459
Jaki tępak nie chciałby ożenić się z miłością swojego życia? 1. "nie chce małżeństwa" i " nie chce się ożenic ze mna" to dwie zupelnie różne kwestie. Sprawdz do ktorej kategorii zalicza sie Twoj facet. 2. Skoro macie inne poglady na temat małżeństwa, w czym jeszcze sie nei zgadzacie? Czas przeprowadzic intentaryzacje. 3. Skoro nie czujesz, ze sie spieszysz, dlaczego zwlekasz? 4 .Gdzies jest facet. który chce sie z toba ożenic? Napisz prosze ,jak dlugo trwalo, zanim zaczelas myslec, ze moze chcialabys poslubic mężczyzne, z ktorym sie spotykasz. Napisz jak dlugo to trwalo, zanim zyskalas pewnosc, że wlasnie tego chcesz. Przyjrzyj sie temu, co napisalas i zastanow sie czy to w miare rozsądny okres. Potem powiedz sobie, ze on nie ma usprawiedliwienia na to, iż jeszcze nie wie, czy chce cie poslubić. Powodzenia!

taka tam jedna.....459 => miłośćią życia każdego faceta jest wolność. Problem w tym, że większość pojmuje to dopiero po ślubie :P

Kaliban pieprzysz od rzeczy => już nie tak smarkaczu, i doskonale wiem o czym mówię. Biorąc pod uwagę średnią rozwodów w krajach rozwiniętych żenić się nie ma co. Rozwód dla faceta to mordęga. Poza tym większość panien młodych białej sukni do ślubu zakładać nie powinna. :P Po cóż żyć w kłamstwie? :P

Gość ej..............
i co się dziwisz, że nie chce ślubować jak na dzień dobry dosta ł juz wszystko :(

Gość jjjksdfkjjls
skoro wiesz ze Cie nie kocha to po co Ci ten facet i taki zwiazke, dziewczyno poszukaj kogos kto traktuje ludzi i ich uczucia powaznie!!! Szkoda twojego zycia dla kogos takiego......