Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm

dziewczyna mnie beznadziejnie wychowala /

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmm

Zawsze uwazalem ze w zwiazku trzeba rozmawiac, rozmawiac i jeszcze raz rozmawiac jednak z moja dziewczyna to sie nie udaje :(, gdy o cos prosze , mowie to niby slucha powie ze tak bedzie postepowac i ... jej zachowanie sie nie zmienia, od jakiegos czasu przyjolem inna taktyke, mianowicie gdy nie podoba mi sie jakiejs jej zachowanie zaczynam postepowac tako samo na poczatku jest zla i obrazona ze ja tak traktuje a potem sama z siebie robi sie istny aniolek, to samo gdy ja ochrzanie zaczyna mnie to wkurzac bo nie tak mial wygladac zwiazek, poniewaz po pierwsze wiem ze jestem wredny i z kazdym jej niewlasciwym zachowaniem robie sie dla niej coraz gorszy a po drugie dlaczego mamy sie na wzejem ranic ? pozatym jest miedzy nami bardzo dobrze i wiarze z nia przyszlosc ale bardzo mnie to denerwuje . Rozmawialem o tym z nia juz kilkakrotnie i niestety brak efektow .Czy nie mozecie byc "normalne" ?? to niby faceci nie potrafia rozmawiac a ja zawsze trafiam na takie kobiety , niektorzy maja racje chcesz byc szczesliwy z kobieta musisz ja czasami " zj...ac"

Gość niereformowalna
widac lubisz taki typ ;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Wlasnie dzwonila i juz metoda dziala ;/ czy ktoras z obecnych potrafi sie normalnie zachowywac czy wszyskie tak jak moja ??