Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynas 16 93

najskuteczniejsze zabezpieczenien dla 16 latki

Polecane posty

Gość martynas 16 93

witam i pozdrawiam wszystkich mam pytanie do ludzi a raczej kobiet bardziej obytych w temacie co wy uzywac i co polecacie jako srodka antykoncepcyjnego pozdrawiam martyna

Gość bbioghgyj
Szklanka wody

Gość cbbb
jesli to staly partner i bedziecie uprawiac seks czesto najlepiej tabletki anty .

Gość martynas 16 93
czyli prezerwatywa to nie jest toi rozumiem tylko co z gospodarka hormonalna ? wiadomo ze hormony to nic dobrego ale ja mam 16l i niezbyt chce brac tabletki po prostu to napoewno bedzie jeden partner z ktorym bede uprawiac seks

Gość szklanka wody to za mało
Lepiej wiadro zimnej wody na łeb

Gość czy to prowokacja
bo jeżeli tak to marna jeżeli to prawda to zal mi cię dziewczyno najlepiej idź do gina ale ty jesteś bardzo m młoda wiec się zastanów:O

Gość do lekcji
gówniarzu jeden

Gość ten świat oszalał
wj

nie no 16 lat to nie najgorzej , nie daleko mnie są slumsy , ostatnio widziałem jak dziewczynka +-120cm wzrostu wymachiwała goły tyłkiem przed jakimś 10 latkiem ;/ patologia

Gość ŚWIAT OSZALAŁ
NIE UŻYWAĆ, ZASZYĆ CO NAJMNIEJ NA 10 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość seks nie jest dla 16 latków
do tego trzeba dorosnąć dziewczynko!!!!!!!!!!!!!Zajmij się nauką a nie seksem:oGdzie są Twoi rodzice,wiedzą,że już w tym wieku uprawiasz seks????????????????

Gość seks nie jest dla 16 latków
niedługo już przedszkolaki będą sie byzkać😡Ludzi już calkiem popierdoliło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mamy efekt bezstresowego wychowania nowego pokolenia:o

oj nie przesadzajcie, ja też w wieku 16 lat straciłam dziewictwo i od tamtej chwili regularnie wspułzyje (mam teraz 20 lat), na poczatku uprawialismy seks przerywany żebym nie zaszła w ciąże, ale ta metoda jest skuteczna tylko jesli facet naprawde panuje nad wytryskiem, mój rozpoczynając ze mną współżycie miał ponad 3 letnie doświadczenie (to znaczy że przez 3 lata uprawiał seks przerywany z inną dziewczyną i tamta nie była w ciąży), dlatego pod tym względem miałam do niego zaufanie. Ale od prawie roku biore tabletki, ale tylko dlatego żeby mój mężczyzna mógł kończyć we mnie co jest dla niego bardziej komfortowe :) Jendak nie radze ci stosować seksu przerywanego jako środek zabezpieczenia z kimś kogo znasz od niedawna.

Gość TIGER
Jak jesteś mądra to poczekaj z tym dłużej. To twój 1 chłopak???!!! Idź do ginekologa i się wszystkiego dowiesz, ale najlepiej poczekaj jeszcze trochę, może to jednak nie ten jedyny ?? Nie ma co się spieszyć, jeżeli twoje koleżanki mają to za sobą to miej je w dupie, ty się szanuj! I patrz jaki jest twój chłopak? I na to czy jesteś na to gotowa.

Gość jajajajajajaja
Moim zdaniem 16 lat to za wcześnie na rozpoczynanie współżycia, ale dobrze przynajmniej, że myślisz o zabezpieczeniu. Skoro naprawdę nie możesz z tym poczekać, to obowiązkowo prezerwatywa. Nie chodzi przecież tylko o ciąże, ale także o różne choroby przenoszone drogą płciową. A posty, takich idiotek, jak ta doświadczona 20-latka, która poleca stosunek przerywany powinny być z miejsca usuwane. Może i Twój facet ma kontrolę nad wytryskiem, ale Ty nad swoim mózgiem na pewno nie, debilko!

Gość jajajajajajaja
Dupy potrafi dawać, ale napisać coś bez błedu to już nie. WSPÓŁŻYJE, matole!

Gość kijanka0000000
Kobiety żyją przeciętnie 76 lat... przed Tobą teoretycznie 60 lat życia, a Ty chcesz stracić cnotę z chłopakiem który pewnie miał już pełno dziewczyn! Dziewczyno opamiętaj się! Stracisz poczucie własnej wartości! Przede wszystkim zastanów się czy chcesz oddać temu facetowi coś bardzo ważnego dla Ciebie. To jest jakby jakaś część Ciebie, a zwrotu już nie będzie. Zastanów się czy on jest tego wart.

Gość małypsikutas
po co sie masz zabezpieczać? Jak na sex gotowa jestes to na dziecko tez:D

Gość martynas 16 93
jestem z moim chłopakiem już od 2 miesięcy to chyba najwyższy czas utwierdzić nasz związek?

Potem dzieci rodzą dzieci. O jednym nie wolno zapomnieć - nie ma na świecie środków zapewniających 100% pewności, że nie zajdziesz w ciążę. Po prostu nie ma. Lepiej poczytaj na ten temat coś poważnego, zanim będzie za późno.

Gość ty gówniaro
martynas 16 93 ja ci dam sex w twoim wieku małolato za książki się weż anie sexu jej się zachciało. w tym wieku najważniejsza powinna być nauka na sex masz jeszcze całe życie, puszczalską chcesz zostać jak ta migasiek28 . za pare lat nie będziasz miała do siebie szacunku jak ty idzieszna sybki seksik mając 16 lat z chłopakiem z którym chodzisz dwa m. i który za 2 tygodnie cię zostawi. SZANUJ SIĘ KOCHA TO POCZEKA