Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naukoholiczka

Przeziębiona, a jutro egzamin../

Polecane posty

Gość naukoholiczka

Wczoraj przemokłam na deszczu do suchej nitki i dzisiaj sie juz obudzilam z katarem, bolem gardla, lekka goraczka i ogolnym oslabieniem. Jutro czeka mnie wazny egzamin, co moge zrobic, zeby napisac go jutro jak najlepiej?

Gość TIGER
Cóż ci mogę poradzić. Gorąca kąpiel. Pozamykaj wszystkie okna, herbata z cytryną no i potem tą cytrynę zjedz... Na noc witamina c i może jakiś przeciwgorączkowy proszek, a jeśli jest będzie Ci zimno, to maść rozgrzewająca. Mi zawsze to pomaga, choć teraz rzadko stosuje takie maści, no bo rzadko choruje, ale na takie przemoknięcia itp. stosuje rzeczy opisane przed maścią =)... A cóż to za ważny egzamin :P

Gość naukoholiczka
dzieki, z ta kapiela to chyba dobry pomysl ;) egzamin jest z matmy, bede musiala sie mocno skoncentrowac, tylko cos czuje, ze ciezko bedzie..;/ znacie jeszcze jakies dobre domowe metody? czosnek pomaga?

Gość TIGER
Czosnku nigdy nie stosowałem, ale możesz spróbować. Na pewno Ci nie zaszkodzi :P. Heh myślałem, że prawko zdajesz, a Ty może masz sesje na studiach, choć nie wiem czy jeszcze nie za wcześnie, ja jestem świeżo po maturach, ale z matematyki jestem strasznie cienki. Mam 2 na koniec, wiem nie ma się czym chwalić, ale średnią mam 4,35 więc nie jestem kompletnym matołem, tylko z matmy tak kuleję :P Podziwiam Cię za tak mądry umysł =)

Gość naukoholiczka
Ja za to kuleje z historii, a matme uwielbiam ;) Mnie matura czeka za trzy lata, a jutro pisze egzamin wstepny do liceum ;)

Gość naukoholiczka
A wlasnie, swiezo po maturach jestes, jak poszlo? ;)