Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasjgkshg

Badanie bilansowe w liceum

Polecane posty

Gość fasjgkshg

Witam. Chodze do 1 klasy liceum (LO). A wiec mam pytanie, ile razy w ciagu calego liceum bede dostawac taka kartke z badaniami bilansowymi? Bo jest taka sprawa ze dostalem taka kartke pare dni temu no i bylem juz u lekarza, bylo cos tam takiego jak dojrzewanie plucowe w skali tennera (czy jakos tak) no i lekarz mi zagladal w majtki ;s No i wszystko git ale chcialbym teraz sie wydepilowac (wlosy lonowe) i czy kiedys jeszcze w liceum bede mial takie badania? Bo jak sie wygole to troche wstyd ;d Przxynajmniej dla mnie. A wiec jak to jest z tymi badaniami bilansowymi, jezeli juz dostalem taka kartke w 1 klasie LO i juz ja oddalem to do 3 klasy beda jeszcze takie kartki? :>

Gość fasjgkshg
I znow taka sama kartka? :s Tez tam bedzie te dojrzewanie pluciowe w skali tennera?

Gość annpolis90
Tak na koniec 3 klasy przed pójściem na studia. Zaglądał ci w gacie? Nie wierze :P

Gość waleczna dusza
identyczna kartka na koniec trzeciej klasy. mnie tam nikt w gacie nie zaglądał, nie dałam się :classic_cool:

Gość fasjgkshg
Ja chlopak jestem jakby co ;d annpolis90 Zagladal ;s sprawdzal wielkosc czlonka, jader, owlosienie lonowe oraz czy napletek zchodzi ;s przerwa miedzy palcami 90 No trudne to troche bylo ;s

Gość fasjgkshg
waleczna dusza Nie dales to znaczy? Lekarz chcial a Ty sie postawiles? Czy tylko pytal? Bo moich kumpli w klasie inni lekarze tylko pytali a mi sprawdzal ;s

Gość waleczna dusza
kobietą jestem :classic_cool: mój urok osobisty zadziałał, zahipnotyzowałam lekarza i sam pisał bez obmacywania :D

Gość Pacjent777
Cytat; "sprawdzal wielkosc czlonka, jader" W jaki sposób to robił ?

Gość editmakovsky
Jedno wielkie prowo az smierdzi

Gość Arti97
Wszedłem do gabinetu;kilka pytań,potem koszula i spodnie musiałem zdjąć i stać w majtkach,zważył mnie , osłuchał,sprawdził tarczycę,zęby,sprawdził nogi (czy proste itd ) i kręgosłup. Potem kazał się położyć na kozetce i zdjąć majtki.Założył rękawiczki,sprawdził czy jądra są na miejscu,zsunął napletek z penisa,popatrzył jeszcze trochę na niego czy wszystko okej i kazał się ubrać.Wypisał mi kartkę i podziękował.