Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIMETKA11

Oliwia czy Hania ? Pomóżcie

Polecane posty

Gość zdecydowanie Hania
teraz co 2 dziecko ma oliwia lub wiktoria na imie...

Gość terawka
i co Limetko ? Zdecydowałaś juz ??? ;)

Gość LIMETKA11
Dzięki wielkie za pomoc, oby u mnie tylko chłopczyk zamiast dziewczynki nie wyskoczył bo tu już całkiem polegnę, żadnego imienia nie mam

Hania zdecydowanie ładniejsze:)

Gość LIMETKA11
terawka - zostanę jednak przy Hani :)

Gość LIMETKA11
ktoś z Was proponował sprawdzić znaczenie imienia, poczytałam właśnie i jak dla mnie super

Gość HALINERA
Oliwia ZDECYDOWANIE, Hania kojarzy mi sie z Hanką z Rumcajsa :))))

Gość MajyMis
Oliwia bezapelacyjnie i tyle, pomimo ze tyle Oliwek juz chodzi po swiecie. Hania beeeeeee, Oliwia git!

Gość terawka
świetny wybór :D:D Śliczne imie Hanusia !!!

Gość victorii
LIMETKA11 i co tam o swojej małej wyczytałaś, ja znaczenie swego imienia sprawdziłam po wielu latch, bo znalazłam bardzo fajną stronkę i ok 90% tego co pisali jest prawdą:D więc warto za pare lat się przekonac czy imę pasuje to właściciela

Gość LIMETKA11
victorii - coś takiego np. znalazłam: "Imię to powstało jako forma imienia Anna. Od XIII wieku występują jako oddzielne imiona, cieszące się dużą popularnością. Hanna bardzo różni się od Anny. Jest silna, stanowcza, przebojowa. Potrafi podnieść się z największych katastrof, zregenerować i jeszcze pomóc innym. Na dodatek wcale nie uzna tego za ofiarę, ale za przygodę, metodę dowartościowania się. Kiedy jej się wiedzie, trudno znaleźć osobę bardziej cieszącą się życiem i pełniej wykorzystującą każdą chwilę. Wszędzie słychać jej śmiech. Nie sposób obronić się przed jej zwariowanymi pomysłami. Przyjaźni się z całym światem. Trzeba ją naprawdę mocno i wielokrotnie zranić, żeby uwierzyła w czyjeś złe intencje. Jest bardzo rodzinna. Nawet obcy chętnie nazywają ją „ciocią". Gości chętnie przyjmuje w kuchni, bo tu łatwiej jej okazać, że kocha nie tylko wszystkich ludzi, ale też każdego człowieka"

Gość victorii
No Twoja Hania napewno bd przebojową dziewczynką, zdrówka życze:)

Gość LIMETKA11
dzięki, fajnie by na pewno było, gdyby uśmiech jej z buzi nie schodził :)

Gość jeśli nadal ważne
to ja też jestem za Hanią

Gość mamajakuba
gdy di=owiedziałam się ze jestem w ciąży odrazu wiedziałam Jakub albo Hania.Urodziłam Jakuba a córka w planach.Tak mi sie strasznie podoba to imię...znam sąsiadkę Hankę,małą Hanusię i babcie kolegi babcię Hanne.Cudne imię.Oliwka też ale ile można?dookoła same Oliwki

Gość oliwia fajne ale ich za dużo

Gość obydwa sa bardzo ładne

Ja mam Hanię-nie mogłam się zdecydować na imię dla corki i wybraliśmy je w sumie w ostatniej chwili..ale nie żałuję.Jest miękkie,wdzięczne,słodkie-i ma duzo zdrobnien.A to bardzo ważne.Każdy ma jakies swoje skojarzenia z imionami-dla jednego Hania będzie kojarzyć się z Rumcajsem,a dla mnie Oliwia z olliwą-autorko wybierz to co podpowiada Ci serce.

Gość Hania lepsze

Gość LIMETKA11
hi hi, właśnie zajrzałam tu z przeświadczeniem że mój temat już umarł i aż oczy przecieram ze zdumienia, że piszecie, nawet nie wiedziałam że tyle osób mi odpowie :) Jeszcze raz dzięki. Gonzallo - ja też właśnie za te zdrobnienia tak polubiłam imię Hania

Gość Hania jak
Hanka Bielicka - zawsze ją lubiłam, super babka

jest bardzo duzo Oliwekod moich znajomych jest az 5 mi sie bardziej Hania a jeszcze bardziej Marianna :D:D:D:D

Gość Haniu
Ani ty moja anim ja twój Próżno mi Haniu o tobie śnić Pryśnie marzenia pajęcza nić I snów tęczowych prześni się rój Ja w swoją drogę ty w swoją idź Próżno mi Haniu o tobie śnić Ani ty moja, anim ja twój!

Gość Mala_09
OLIWIA! PO CO DZIECKO MA MIEĆ W SZKOLE PROBLEMY Z POWODU HANI...

Gość znam Hankę
a po co ma być piątą Oliwią w klasie ???????? Znam Hannę, Hankę, Hanię, Haneczkę i nigdy nie miała problemów :) moja siostra też Hania

Gość Oliwek bylo pelno jakis czas
temu . teraz na topie jest Hania . Skoro na topie jest Hania to wyobraz sobie ile dziewczynek o tym imieniu bedzie w przedszkolu i szkole . Proponuje dac jedanak Oliwa - bo stala sie juz mniej popularna a przez to dziecko nie bedzie 5 Oliwia w KLasie