Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana skrzydzona gutka

jak mozna bylo tak skrzywdzic drugiego czlowieka..dlaczego mnie to spotkalo?

Polecane posty

witajcie, dlugo szukalam miejsca w ktorym moglabym sie wyzalic...az znalazlam to. postaram sie strescic w kilku zdaniach choc historia jest dluga. z moim mezem poznalam sie 10 lat temu, poznalismy sie w pieknym miejscu, bylam w odwiedzinach na wsi u babci. mialam 17 lat, niedaleko byl las, poszlam sie przejsc, spacerujac zobaczylam strasznie rozwscieczonego psa wiec zaczelam uciekac...przebieglam moze dwie minuty i ogladajac sie za psem rabnelam w niego szedl sobie tak po prostu..jakos tak wyszlo ze mnie przytulil i dal buzi w czolo, bylam w szoku, pies nawet dobiegl i zaczal merdac ogonem..okazalo sie ze tez byl w odwiedzinach, byl z warszawy jak ja...wymienilismy sie numerami dzien pozniej juz wyladawal u mnie w domu...zaczelismy sie spotykac spotykac tak juz minelo lata, zdecydowalismy sie na slub, wyszlam za niego bedac bardzo mloda...po dwoch latach malzenstwa urodzilam mu sliczna coreczke..bylismy najszcesliwsi jak nigdy! i nikt! niestety jemu bylo malo, chcial wiecej dzieci, chcial syna, dlugo staralismy sie bez skutku, probowalismy wszystkiego zaczewszy od roznych poz a skonczywszy na zabiegach...mijaly miesiace, wiosna, lato, jesien, zima i nic! porazka! w koncu zrobilam to z guciem naszym psem, ratlerkiem miniaturka, o dziwo wysunela sie z niepozornego napletka wielka czerwona szminka, ruchal mnie od tylu...urodzilam syna jestesmy szczesliwa rodzinka, ja moj maz coreczka i piesek, tylko synek jest troche podobny do gucia ale mpoj facet nic nie czai...jestem najsmutniejsza osoba na swiecie poniewaz tak zrobil

nikogo nie interesuja zyciowe tragedie lepiej czytac bzdury tylko ze ja teraz potrzebuje pomocy

prosze pomozcie mi

Gość Najemnik
jak ci mamy pomoc? jest bardzo duzo tragedii, ja moge ci cos napisac ale czy posluchasz? I tak pewni emasz albo taka sytuacje ze tego nie zrobisz albo nie zechcesz bo uwazasz inaczej. Jak ci pomoc?

Gość nie wierze
nie wierze w to co przeczytałam, i czy dobrze zrozumiałam zrobiłaś to z psem?? z tego co wiem to nie mógł Cię on zapłodnić, bo komórka jajowa kobiety\"przyjmuje-odczytuje \"tylko plemniki mężczyzny-homo sapiens a nie zwierzaków pisząc prostym językiem jestem w szoku .....

Gość czy wy jestescie durni czy co
przeciez to prowokacja debile! :O

mowie serio ma nosek gucia

Gość czy wy jestescie durni czy co
tak.. i sierść między oczami :O

Gość ania23opole krysztalowa
boze ludzie jacy wy nie swiatowi jestescie! stalo sie i juz,dziewczyna niech teraz wychowuje!

Gość ktos____
a zrobiłaś gutkowi loda?

Gość skrzywdzona ta od psa
juz nie moge z tym zyc chcialabym wziasc rozwos i wziasc slub z guciem, jest taki wierny i ma wiekszego od mojego meza

Gość Ale idiotka i to chora psychic
O boze jacy ludzie sa chorzy!!!!!

Gość gdasildkjbkvcvxc
Autorko topiku jestes zajebista idiotka.SERIO.a Ja mam romans z koniem.Ma ogromna pale ze jak mi wsadza to mi uchem wychodzi.Orgazm odlot.

Gość czy ja nie wiem ....
No nie wiem, czy to jest śmieszne. A jak będzie miał czarny nos ? To nie musi się ujawnić na początku życia dziecka. Mojej koleżanki syn ma kępki włosów na uszach. Musi golić. :( Ale łatwiej golić niż co ? Wybielać ? Traktować make-upem ?

Gość skrzywdzona ta z psa
ojejku od razu sie unosicie, stalo sie i juz! co mam zrobic! to byla chwila uniesienia...chwila rozkoszy, dalam sie mu poniesc i moejj fantazji, zaczelo sie tak ze wyszlismy do kina na 101 dalmatynczykow, potem na potancowke do baru i skonczylismy w lozku mojego meza i moim, nic na to nie poardze, a jaka minetker chlapnal

Gość skrzywdzona ta z psa
wczesniej zdarzalo mi sie sadzac sobie chomika na pipce, takie pozytywne wibracje..

Gość sliczna
a tak wogole to ty normalna jestes? psychiatryk sie klania,zeby wymyslac takie historie to trzeba byc ostro szurnietym masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Evvv
Noo nie wieeerze!!!! jesteś najbardziej pojebaną osobą na całym świecie i myslisz ze ktoś nabrał sie na twoją 'historyjeczke' ?? żal mi Ciebie po prostu ŻAAAAAL !!!!!!

Gość niby tak
Rewelacyjny topik. Każdy kto uwierzył ma za zadanie wydrukować pierwszą wypowiedz i udać się do lekaza pierwszego kontaktu z prośba o skierowanie na badania psychiatryczne.