Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzika lesba

NO DZIEWCZYNY DO SPOWIEDZI, Z ILOMA CO I ILE RAZY?

Polecane posty

Gość dzika lesba

czesc wiem ze takich tematow juz powstalo mnostwo ale zaden nie przetrwal postanowilam zalozyc i ja tyle ze moj topik ma polegac na wyliczeniu partnerow dodaniu w jakich okolicznosciach i jak to zrobilyscie z nimi. Zeby nei bylo zaczne od siebie, no to jazda -Ka-zdradzalam z nim swojego bylego stalego partnera i obecnego stalego, kochalismy sie mnostwo razy, bylo cudownie, trwalo latami, skonczylo sie moim zakochaniem a jego zwianiem -Mi moj facet to nudna historia -Pi moj byly facet tez nudna histria -Mi zonaty i dzieciaty, dziki seks zdradzalam z nim swojego -Jo dziki jednorazowy seks w mieszkaniu jakiegos goscia po imprezie, rzucal mnie po lozku, zdradzlam obecnego z nim -Lu zrobilam z nim to w basenie po pijaku na imprezie wielkiej w nocy,tez bedac z obecnym - Pi zrobilam to z nim raz, nieswiadomie tez bedac z obecnym, nudno - XX nie wiem do tej pory kim jest bylam tak zalana ze nie pamietam ale fajnie bylo tez obecnego w kulki zrobilam - egipcjanin, w samochodzie , przez cala noc sie z nim ruchalam super bylo, niestety tez zdradzilam obecnego.. bardzo duzo razy zdradzilam calujac sie, lizac pieszczac... jeju jak tak robie rachunek sumienia to wyglada jakbym byla jakas dziwka a w rzeczywistosci jestem normalna dziewczyna, napiszcie cos od siebie zeby mi lyso nie bylo

Gość AR
I niech mi ktos powie ze kobiety to nie koorvy

Gość dzika lesba
nie obrazaj mnie, w rzeczywistosci mam wielkei serce, moj facet ma wszystko jak na talerzu jest zawsze zaspkojony dobrze traktowany i niczego nie podejrzewa, mam jedna zasade ze zycie jest krotkie i trzeba z niego korzystac, niektorzy faceci moga wyliczyc dziesiatki kobiet a my jestesmy od razu dziwkami.. jedyne co mnie doluje to to ze gdy poznalam sie z obecnym partnerem to byl prawiczkiem i pierwszy raz ma ze mna i wogole byl tylko ze mna, czasem mam wyrzuty sumienia ze ja juz tyle sprobowalam..

Gość zasciankowe buractwo
niestety takie juz nasze przyglupkawe meskie spoleczenstwo.Jak kobieta sobie dogadza to k... jak facet to wielki ogier...

Gość dzika lesba
no gdzie te szalone dziewczyny, nie osadzajcie mnie zle, wszytko wynika tez z tego ze jestem niedowartosciowana dziewczyna ktora ciagle do czegos dazy, z niczego nie potrafi sie dluzej cieszyc, kocha zmiany, jezeli zdecydowalam sie na seks jednorazowy to nie byle z kim, dwoch z trzech jednorazowych byli hiszpanami i to jakimi! a trzeci egipcjanin, kolega przyjaciolki, wiec co...naprawde uwielbiam takie sytuacje, nic mi nie daje tyle checi do zycia co wspomnienia...ten dreszcz, jade autobusem i usmiecham sie wstydliwie gdy sobie przypomne..po latach pamietam te oddechy, te pocalunki a jak pomysle jak ostro to robilismy to mnie ciarki przechodza, ja uwazam ze kobitki tez maja prawo i juz! my nie gwalcimy, nie ponizamy nie wyzywamy nie bijemy...no moze mniejszosc sie znajdzie, ale w tej kwestii wam mozemy dokopac!

Gość jacek.placek
nie dość że kurwa to alkoholiczka

Gość darucha-17
od kiedy pamietamjak laska przespi się z jednym facetem to juzjest dzi*** "dzika lesbo" korzystaj z zycia...:)ja zrobiłam to z jednym ale od 2miesiecy nie jestem z nim i mam braki...zastanawiam się czy nie przespać sie z kims tak bez zobowiązań:)

Gość dzika lesba
ja Ci powiem tak, jesli sie juz na to decydujesz, to lepiej uwazaj, ja zroblam tak z hiszpanami, wiec nie bylo nad czym sie zastanawiac, nikt mnie nie bedzie ocenial bo nikt mnie niezna, wogole to bylo cudownie tego ci wlasny facet nie da i kropka! twoj facet moze i da ci czuly lub dziki seks ale bedzie on napelniony uczuciem, a kobitka czasem potrzebje zeby ja tak porzadnie ktos bezskrupulatnie zerznal..

Gość darucha-17
tak jak mówiłam do niego ,że mocniej i w ogóle to po chwili on dochodził a ja byłam niezaspokojona.........

Gość rycząca trzydziestka
1Tomasz znajomy pirwszy raz pod szkołą bardzo miło wspominam 2 Wiesław chłopak 1.5 roku razem w miedzyczasie numer 3 3Arkadiusz chłopak 1.5 roku razem w -\\- 4,5,6, 4Artur poznany w knajpie 5Krzysztof podróżnik na imprezie u przyjaciela 6sławomir tenże przyjaciel na innej imprezie 7Arkadiusz chłopak 4 lata razem w międzyczsie 8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20, 8Przemysław koles poznany w knajpie 9Grzegorz -||- 10Leszek -||- 11za chiny ludowe nie mogę sobie w tej chwili przypomnieć 12Tomek kolega koleżanki 13Jacek znajomy kolegi koleżanki 14Grzegorz aktor poznany przez kumpelę 15Błażej tancerz poznany w klubie cdn

Gość dzika lesba
no to nie jest tak zle ze mna, poczkeja dogonie cie mam dopiero 22 lata!

Gość jacek.placek
dzika lesba, wy baby jesteście samolubnymi sukami, kobita potrzebuje to kobieta potrzebuje tamto, i tak przez 24h całe życie, jesteście zdrowo jebnięte

16Tomek 17marcin 18Krzysiek 19Pamięć zawodzi 20 jw 21Mąż 22Piotr wielka miłość poznany przypadkiem 23Adam porażkowy raz 24Piotr jw 25Marcin żonaty z taką samą sytuacją w chacie co i ja 26Mateusz odskocznia 27Michał instruktor fitnesu obiecująco na razie koniec

Gość eh i tyle
badz w porządku i dobry,to Ciebie spotka taki los,szkoda tylko,że marnujesz życie facetowi.Powiedz mu,że go zdradzasz,odejdzie i możesz robić co chcesz z kim chcesz.

Gość aaaabbbcccdplk
a ja miałam 5 facetow miedzy nogami ........w tym 3 -ech ginekologów :D:p

Gość dzika lesba
ale a go kocham i nie znioslabym zdrady!

28 - Michał (ksiądz) 29 - Piotr (ksiądz) 30 - Wojtek (ksiądz) 31 - Artur (ksiądz) 32 - Mietek (menel spod śmietnika) pojechaliśmy ostro za kontenerem 33 - Waldek (kolega Mietka spod śmietnika) 34 - Marek (kuzyn) 35 - Witek (menel z dworca kolejowego, stuknęliśmy się w WC) 36 - Jurek (pracuje w stróżówce, zabawiliśmy się w pozycji 69) 37 - Wojtek (kierowca tira) 38 - Ryszard (handluje warzywami na straganie) pojechał mnie w kakao i jeszcze dorzucił w nagrodę dwa kilogramy pomidorów 39 - Kazimierz - (kierowca tira) 40 - Sławomir - (listonosz, puka mnie zawsze dwa razy w tygodniu) 41 - Zygmunt - sąsiad, stawiam mu kolumnę w każdy weekend

Gość wkurzyalam sie
drukowalam posta 20 min i gdy juz robilam podsumowanie..bach awaria,prad wylaczyli na 10 min...drugi raz mi sie nie chce tego pisac.Moze jutro:)

Gość eh i tyle
lepiej nie,lepiej nie pisz nic jak masz sie pochwalic tym co kolezanki;)

dobry podszyw jakoś ksieza mnie nie kręcą

Gość wkurzyalam sie
mam 30 lat i "tylko" 9 na koncie...tylko 3 poza zwiazkiem(bez zobowiazan) :) a niech sobie uzywaja,jak meskiej czesci wolno to nam nie?a co my jakies gorsze i tylko do zmywania garów mamy prawo?tez nam sie troche szalenstwa nalezy:)

Gość eh i tyle
chciałem zapytać kto Ci broni?ja myślę,że trzeba mieć poszanowanie dla swojej osoby,nie bedę bronił nikogo,bo i mężczyzna i kobieta.

kuźwa co za temat teraz nie zasnę bo nie mogę sobie przypomniec trzech kolesi ej starość nie radość trzeba po jakąś lecytynę do apteki

Gość wkurzyalam sie
poszanowanie....ja nie widze w tym braku szacunku dla wlasnej osoby.Gdybym miala co kilka dni innego partnera,to oczywiscie cos nie tak..ale ze ktos sprobowal kilka razy przygodnego sexu-wszystko jest dla ludzi..lecz jak wszystko z umiarem.Na szczescie nikogo nie potepiam,kazdy ma swoj rozum i swoj temperament:)

Gość eh i tyle
przynajmniej dobrze nabitym licznikiem można się dowartościować,ale cóż i tak bywa u niektórych;)

Gość kukule
Nie jest tego dużo ale zawsze coś..... 1- Piotrek - ten pierwszy, troche bolało 2 - Łukasz - a miało byc tak pieknie 3 - Paweł - dla niego zostawiłam nr 2 4 - Rafał - no comment 5 -Waldek - jazda, jazda, ale dobrze ze to już koniec 6 - Marcin - człowiek myślal ze to ten.......... 7 - Marcin - to już 5 lat i jest bosko....

Gość wkurzyalam sie
dowartosciowac?piszac anonimowo na forum?widzisz sens takiego dowartosciowania?Na codzien nie chwale sie swoimi sexualnymi przezyciami,to jest tylko moje-dla siebie to robilam i dobrze mi z tym.

Gość eh i tyle
nie widzisz,kwestia człowieka;)kobiety to niby dziwki jak sie przespia z kim chca''niby''dla mnie jak to robią w zwiazku,ale nie o to chodzi:)a skoro facet to ogier?tez nie sadze,po pierwsze nie jest to zaden powód do dumy,bo niby kazda,która zechce bedzie go miała.to działa w dwie strony.kto lubi przygody,nich lubi,ale w zwiazku sex z kims na boku nie jest juz przygoda,to zdrada.lepiej odejsc niz zdradzic,przeciez do zwiazku nikt nie zmusza;)