Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadzwyczajnienadzwyczajna

Nauczyciel

Polecane posty

Kilka razy się podkochiwałam w nauczycielach ,ale tym razem czuje do mojego nauczyciela polskiego bardzo silny pociąg fizyczny :P Czasami potrafię tak się rozmarzyć ,że odpływam na całą lekcję i gdy na niego spojrze odrazu się rumienie :P Czy któraś z was miała coś takiego? Nie mam pojęcia czemu on mi tak imponuje i mnie pociąga.

Gość lalacroft
A ile lat ma ten nauczyciel?

39

Gość Soniiika
a ile ty masz lat heh?

Gość darucha-17
tak mnie uczy w-f nauczyciel ma 25lat czarne włosy brązowe oczy...jeeezuuu ciary mnie przechodzą...:)

Ale pierwszy raz mam tak ,że nie tylko sobie to wyobrażam ,ale jeszcze mam ogromną ochote jakoś zrealizować swoje fantazje :P darucha-17 a ty ile masz lat ? ;)

Gość darucha-17
tyle co nick...17:)

Gość A ja wlasnie
po to koncze AWF, zeby was ruchac, glupie szmaty :classic_cool:

Gość Soniiika
Ja też mam taki pociąg mój ma 34 a ja 17 i czuje sie przy nim masakrycznie. Nie wiem jak z tym sobie dać rade a ile ty masz lat nadzwyczajnienadzwyczajna

17 :P Też nie mam pojęcia jak sobie z tym radzić bo to jest silniejsze ode mnie ,jak go widze to nie potrafię myślec o niczym innym ,szczególnie ,że on ma takie lużne podejście do uczniów i rozmawia ze mną jak z koleżanką ,a to tym bardziej podsyca moją nadzieję ,że może to jest możliwe ,żebyśmy kiedys się zbliżyli.

Gość darucha-17
ja sobie wyobrażam na w-f jak mnie r***e mmmmmmmmmm

Gość lalacroft
Pytałam, bo sama miałam fantazje z moimi nauczycielami;) pierwszy - nauczyciel w gimnazjum, 10 lat starszy, niezle ciacho :D, często pisze z nim na gadu mimo ze od zakonczenia szkoly minelo 6 lat :P jak się okazało, on takze byl mna i nadal jest zauroczony i ciezko mu bylo sie skupic na lekcjach drugi - nauczyciel w gimnazjum- młody wf-ista, wysportowany, fajnie zbudowany i przystojny... Ale nie mialam nawet z nim lekcji i wzdychalam na odleglosc:P trzeci - nauczyciel z liceum - lat 33, super facet z zasadami, byłam jego ulubiennicą, no ale niestety tylko tyle.. a szkoda bo myslalam ze moze z tego cos bedzie

Pisząc o tym nauczycielu z gimnazjum zrobiłaś mi nadzieję ,ze może jednak mój nauczyciel tez coś czuje :P ;) Kurcze wiem ,ze to nie realne ale marze ,żeby się jakoś dowiedzieć co on myśli ...

Gość Soniiika
moje wszystkie fantazje sa związane z nim nie wiem czemu tak jest on ma 2 razy tyle lat co ja nie wiem. Nie mam chłopaka ale jakoś obecnie nie chce po prostu mysle o nim. Czasem nie umie zasnąć :/

Gość lalacroft
zawsze mnie ciekawilo jak to jest w lozku z starszym. Ten trzeci mnie strasznie pociagal swoja meskoscia, doswiadczeniem, dojrzaloscia. Zawsze marzylam o tym zeby sie z nim kochac w klasie:D

Gość lalacroft
No a ten pierwszy to troche dziwne ze polecial na taka 15stke :P troche pedofilia mi to zajechalo hehe :P ale ogolnie strasznie go lubie, ale juz te ochy i achy do niego mi przeszly. A on mi ciagle powtarza ze jestem sliczna, ze chcialby miec taka zone i w ogole.. Ale powiem Wam fajnie tak ze dawniej mialo sie dystans a teraz to koledzy

Gość lalacroft
dziewczyny to poopowiadajcie swoje fantazje ;)

noo ja to wiem jak jest w lozku ze starszym bo mam za soba zwiazek z moim 64 letniem sasiadem ( oczywiscie mama ani jego zona o tym nie wie :P ) ale do niego to nie czulam tego co do mojego nauczyciela, bylam z nim bo dawal mi czekolady i cukierki..

Właśnie mam dokładnie to samo co ty lalacroft :D ta jego dojrzałość to jaki jest silny i ile może mnie nauczyć ... Też marzę o seksie w klasie po lekcjach :P A co do moich fantazji najczęściej wyobrażam sobie ,że proszę go by powiedział co mam zrobic by skończyć z lepszą oceną i on karze mi przyjść po lekcjach ... Wchodze do klasy a on zamyka za mną drzwi. Stoje przy jego biurkuw takiej krótkiej spodniczce i białej rozpiętej u góry bluzce on podchodzi ,zaczyna mnie całować ... Ostatnio mi się to nawet śni często :D

wiesz co marny podszyw kolego

Gość Soniiika
jak chcecie obie popiszemy na gg moje to 9170606

Gość lalacroft
najgorsze jest to ze wlasnie skonczylam liceum i juz nie bede sie z nim widywac:( ja specjalnie "chorowalam" na kartkowki by moc pisac w drugim terminie bo mialam nadzieje ze jak bedziemy sami to moze do czegos dojdzie:P kurcze szkoda ze nic sie nie zrodzilo. usmiechal sie tak slodko i w ogole mowil ze jestem jego uczennica, ale chyba chaial bym byla nadal tylko uczennica...

Gość lalacroft
nawet raz mu obciagnelam pod biurkiem, ale nic to nie dalo , nie chcial bym zostala jego zona :( dal mi tylko 3 z minusem :(

Gość madzialena*
Wiecie... Miałam taką sytuacje w tamtym roku... byłam wtedy w II kl gim. Mój nauczyciel od fizy... O BOŻEEE... On jest boski... Od kąd przyszłam do gimnazjum podkochiwałam sie w nim, ale nigdy bym nie pomyślała ze sprawa nabierze takich obrotów... Na ferie zimowe miałam wyjechać do brata do Londynu, a ja nie mogłam sobie wyobrazić ze nie będę widziała Jarka przez 2 tygodnie...:( Poszłam sie z nim pożegnać przez przerwa szkolna a on poprosił mnie o numer telefonu.... Była,m w szoku,a on na to najspokojniej w świecie odpowiedział ze to na wypadek jakby sie stęsknił... Nim wrodziłam do domu po zabawie szkolnej, zadzwonił... Powiedział ze 2 tyg to dla niego za dużo... Ja tez tak uważałam ale cóż mus to mus... :( Rozmawialiśmy codziennie... zazwyczaj pakiet 500 SMS-ów starczał mi na tydzien z nim nawet nie starczyło na dobę... Telefon nie stygł... Gdy wróciliśmy do szkoły na wet na wspólnych lekcjach pisaliśmy a siedziałam w pierwszej ławce przy biurku...:P Któregoś dnia na dzień dobry napisał mi "Witam Kochanie!:* Czas wstawać, szkoła na nas czeka...:*:*:*" Tego dnia do szkoły szlam jak nowo narodzona... Lecz szczęście nie trwało długo... Chciał mi powiedzieć że jego żona urodziła córkę i będzie nosiła moje imię... W tym momencie zawalił sie mój świat... Pisaliśmy jeszcze ale to już nie było to samo... on mówił tylko o Madzi jaka jest śliczna i w kolko to samo... Kochałam go tak bardzo ze nie mogłam zniszczyć jego rodziny... Dziś mija rok jak urwał se nasz całkowity kontakt osobisty i muszę przyznać ze dziś kocham go jeszcze bardziej niż wtedy... Nawet sobie nie wyobrażacie ile przeszłam przez to rozstanie... Byłam u 5 psychologów i żaden mi nie pomógł, zostałam z tym cierpieniem sama... Wiele razy pytała czy nie chciałabym porozmawiać ja odmawiałam bo wiedziałam ze zaraz powiem ze tęsknie za nim i chce jego powrotu... Cóż... Kto chce wiedzieć więcej niech pisze do mnie na GG oto numer 8461544... PS... Tylko powiedzcie ze macie numer z tego forum...