Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba ja...

jestem gruba a on zaprosil mnie na randke

Polecane posty

Gość gruba ja...

o co mu wlasciwie moze chodzic??????????? po co? czemu?

Gość a on to co
jakis wielki przystojniak?? a moze facet ma troszke poukladane w glowie i wie, ze wyglada to nie wszystko....

Gość gruba ja...
a jak schudnac 20 kg do soboty?

Gość gruba ja...
no to ze przeciez normalnie raczej sie mu nie spodobalam wiec czemu mnie zaprosil? wesze jakis podstep :(

Gość teraz to mi to lotto
a ile masz lat?

Gość gruba ja...
25

Gość gruba ja...
a co ma wiek do rzeczy?

Gość gruba ja...
a cze4mu facet fajny zaprasza gruba na randke? zna ktos racjonalne wytlumaczenie?

ja tez jestem gruba, brzydka po prostu paszkwil i mam 18 lat i nikt mnie nie chce i zyje... A Ty moja kochana masz szczescie

Gość gruba ja...
no bez jaj... w cuda wierzycie? poczytajcie przez chwile kafe... powyzej BMI 20 nie ma takiej opcji ze sie komus spodobam...:O

Gość teraz to mi to lotto
a jaki masz wzrost i ile wazysz? moze ty przesadzasz diewczyno z ta gruboscia co?

Gość kwiatuszeeek =
powyzej 20 :O ty chyba żartujesz!! chyba co najwyzej powyzej 30!! ja mam BMI 26 i nie narzekam :D

Gość Adriela
no to jaki jest twoj wzrosti waga? i moze jakies zdjecie jak jestes w stanie, bo najprawdopodobniej przesadzasz z ta GRUBOSCIA

Gość gruba ja...
nie przesadzam - 170 wzrost i 90 waga :(

hmm... no troszke do zgubienia, ale tragedii jeszcze takiej wielkiej nie ma. jesli mu zalezy to razem popracujecie nad tymi zbednymi kilogramami. a teraz zapomnij o tym.... bo spalisz randke :)

Gość w czym problem ubierz sie
ladnie, makijaz, wlosy zrob i baw sie dobrze, bron Boze nie mow mu o tuszy, bo to nic nie wniesie, a bedzie nudne.

nie gadaj glupot, tylko sie ciesz i idz na ta radnke, bozeiu jak mnie takie babeczki denerwuja. ale dalej nie rozumiem czemu weszysz podstep?? uwierz ze i TY mozesz sie podobac facetom!!!!!!!!

Gość Adriela
no troche duzo, jakies 20-30 kg, tragedii nie ma ale fakt dobrze byloby gdybys troche zrzucila, ja mysle ze on wie o tym ze powinnas zrzucic i widzi ciebie chudsza ale pewnie sam mial do czynienia z nadwaga i nie panikuje tak jak ty od razu.

lec na randke z usmiechem, trzymam kciuki za Ciebie i nie mysl o kg zbednych, jesli bedziesz chciala - to zgubisz je

A co wy chcecie od tych grubych dziewczyn? T ak też przecież może być ładna i nawet seksowna. A poza tym wielu facetów lubi puszyste dziewczyny, to że podobać się mogą tylko szczupłe to tylko stereotyp wykreowany przez świat shou biznesu. A faceci naprawdę ponoć wolą więcej ciała. Zresztą kochanego ciałka nigdy nie za wiele.

Gość gruba ja...
normalnej budowy, przystojny taki - NO WŁASNIE, JESZCZE JEST PRZYSTOJNY DO TEGO...

Gość mam podobne proporcje
a moj maz co dzien mi mówi, ze jestem piekna. Lubi, zeby kobitkę mozna było za cos złapac. A sam przystojny w dodatku. Najwazniejsze, zebys sie czuła piekna i seksowna, bądz miła i interesujaca, zadnych kompleksów.

ciesz sie, nie sciagaj na siebie czarnych mysl!!! Uwierz w siebie i badz usmiechnieta, zadowolona, niech bije od Ciebie pozytywna energia...