Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia babajaga

moze jestem głupia... chodzi o auto?

Polecane posty

Gość głupia babajaga

czy auta sprowadzone które mają kierownice po prawej stronie są dopuszczone do ruchu w Polsce? ze zapytam..

znaczy nie dopuszczone do ruchu, bo w koncu w PL obowiazuje prawostronny ruch

gdyby tak bylo to polowa samochodow z anglii jezdzila by juz po naszych drogach niestety w zaleznosci od modelu pan ignas w garazu zyczy sobie od 1.5 do 2.5 tys funtow za przekladke :)

Gość głupia babajaga
wiem o tym ze obowiązuję ruch prawostronny , zadałam sobie takie pytanie jak zobaczyłam dzisiaj szczeniaka w takim aucie;)

a jakie mial blaty?? jesli angielskie to moze sobie jezdzic, policja nic mu nie zrobi

Gość głupia babajaga
wiem o tym ze obowiązuję ruch prawostronny , zadałam sobie takie pytanie jak zobaczyłam dzisiaj szczeniaka w takim aucie;)

Gość auta z kierownica po
lewej stronie sa dopuszczone do ruchu tzn mozna nimi jezdzic po polskich drogach ale nie mozna ich zaejestrowac w Polsce.

Gość głupia babajaga
na zagranicznych był , ale wiem ze dziecko z Polski;)

Gość głupia babajaga
no to niezarejestrowanym bedzie jezdił???? bo iles tam dni na rejestracje jest jak sprowadzony

ale kto powiedzial ze musi zaraz rejestrowac auto?? mogl przyjechac z Anglii np.

auta z kierownica po lewej stronie sa dopuszczone do ruchu tzn mozna nimi jezdzic po polskich drogach ale nie mozna ich zaejestrowac w Polsce. chcialbym zauwazyc ze takie auta produkuje sie w calej europie i mozna taki zarejestrowac w polsce...polonezy tez mialy kierownice po lewej stronie ;)

w niektorych przypadkach min.transportu moze wydac takie zezwolenie hehe ale ubezpieczenie takiego auta wynosiloby 3 razy wiecej niz standartowo albo wiecej wiec to jest malo korzystne ....

A mi kabel USB---> dokladnie dokladnie, dlaatego moj bracik zajmuje sie przekladkami hahaha

dla mnie przekladaniec to skaldak :O a takimi sie nie woze ..... nikt na to nie zwraca uwagi ale koncerny mogly by wytoczyc wiele spraw sadawych gdyby chcialy... samochod jest obwarowany prawami autorskimi jekiekolwiek zmiany w konstrukcji bez zgody producenta to lamanie tych praw a o ile mi wiadomo autoryzowane serwisy tym sie nie zajmuja :)

Gość Nie wiem jak wyglada
sprawa z rejestracja takiego auta, ale jak sie takim np. przyjedzie z Anglii no to czemu nie - mozna jezdzic. Po Katowicach śmiga facet w aucie z kierownicą po prawej

Gość Margritta
Ja juz prawie poltora roku smigam autem po PL na ang blachach. I kto mi udowodni ze przyjechalam póltorej roku temu? Mialam raz kontrole, mówie ze przedwczoraj przyjechalam na wakacje. Kto mi co zrobi? Fajne autko za 3 tys funtów... W polsce takie kosztuje 45000 zl. Pozdro